Eveniment TOPLESS SPECIAL DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR - miercuri, 14 februarie

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
XloveCam

Bună ziua, această postare nu este locul pentru a vă exprima dezacordul cu privire la o situație personală, ci este aici pentru a discuta despre un eveniment.
Multumesc pentru intelegere.
Register Here
No avatar
hotygirl

Faceți ordine pe site sau va voi da in judecata pt abuz contra mea de ani buni..am fost abuzata acolo de membrii Dvs și de staff in fel și chip , inclusiv psihologic!.. va trebui sa îmi plătiți daune materiale și morale pt tot!.. Nu înțeleg ce ati scris în mesaj privat..nu mi ați zis niciodată de așa ceva când m ați blocat !.. sunteți foarte ciudați și m ați tratat discriminatoriu și fără a mi explica clar ce se petrece,când altele nu le "vedeați" când își înjurau membrii in free chat si comentarii la comentarii!...
Una este Innysick, AndraD și altele!... O sa vă denunț in instanta pt defăimare, distrugere morală și a carierei..fara a mi se da o explicație clara înainte de a fi blocată!.. Cine va credeți!?? Nu se poate sa distrugeți viața cuiva pt că nu o agreați voi!... In timp ce altele pe platforma va distrug reputația zi de zi!! Și nu le blocați!!.. pt că nu le "vedeți"! Nu mai Urlați la mine..că merg până la CEDO și peste tot in lume să mă plang de cum am fost tratata pe platforma voastră " corecta"!.. Va credeți corecți,dar blocați modelele bune și lăsați neghioabele cu note și comentarii proaste pe site!. Alea va fac o reputație bună? Despre ce vb aici? Halal site " serios"!.. Voi vb cu avocatul meu și va trimit o solicitare in instanță!.. Nu mai accept sa fiu abuzata.. chiar și aici!.. O seara buna!..
No avatar
hotygirl

Eu și avocatul meu încă așteptăm explicații clare cu dovezi pt blocare...print screen, poze, exemple, ceva concret legat de mesaj..pentru că nu avem nimic concret pană acum!.. Nu puteti bloca pe cineva fără a i se prezenta clar Motivul Blocării cu poza sau print șcreen, ceva concret!.. Încă așteptăm!

.o seara/zi buna!..
No avatar
hotygirl

Eu și avocatul meu încă așteptăm explicații clare cu dovezi pt blocare...print screen, poze, exemple, ceva concret legat de mesaj..pentru că nu avem nimic concret pană acum!.. Nu puteti bloca pe cineva fără a i se prezenta clar Motivul Blocării cu poza sau print șcreen, ceva concret!.. Încă așteptăm!

.o seara/zi buna!..
Scrie răspuns