Salut fetelor,
Dupa o lunga pauza de la a fi model pe Chaturbate ,am revenit si am ramas efectiv surprinsa.
Bineinteles mi-am facut cont nou,cel vechi nu-l mai am..sii nu imi vine sa cred in cateva ore sa iti intre abia 4-5membrii???
Care e treaba? Ce se intampla?
Model nou Chaturbate
Site-ul e supra populat, sunt mii de modelele online in fiecare ora si e din ce in ce mai greu sa atragi membri in camera si sa faci tokensi, acum 4 - 5 ani aveam constant 2000 / 3000 de oameni in camera acum daca ajung la 500/700 dupa 4 ore e bine..
Also, e un cerc vicios, ca sa fii pe pagina 1-2 trebuie sa ai multi membri in camera iar majoritatea membrilor ( mai ales cei cu bani ) nu trec mai departe de pagina 2, asa ca la cele cu multi viewers vin si mai multi iar la celelalte nu ajung niciodata
Also, e un cerc vicios, ca sa fii pe pagina 1-2 trebuie sa ai multi membri in camera iar majoritatea membrilor ( mai ales cei cu bani ) nu trec mai departe de pagina 2, asa ca la cele cu multi viewers vin si mai multi iar la celelalte nu ajung niciodata
-
OfeliaPitt
Omg.deci mor. oare daca bag DivaTraffic? ma baga mai in fata pe pagina?
-
OfeliaPitt
Pai si cum am putea sa ne promovam altfel daca nu cu Diva Traffic? efectiv sunt cea mai low pe pagina,nu mi vine sa cred ,stau cu un singur membru in camera
))
-
OfeliaPitt
Pai nu e amuzant,dar ce sa fac? sa plang? rezolv ceva daca plang oare?