Mai merge chatul în perioada asta ?
Sincera sa fiu niciodata nu am avut asa perioade slabe ,deci nu eram genul de fata dezbracata sau haine cat mai sexi , eram imbracata normal si faceam bani , acum pot sa fiu mama toples si tot degeaba , sunt zgarciti si la cativa tokens li se pare prea mult , eu cred ca a venit acea criza de care inca nu vorbeste nimeni , si este pestet tot , mai ales ca totul este triplu mai nou , iar in america este varza ca in romania
si peste tot in europa ! sunt inca membrii care au bani dar deja au modelel lor
la mine nici aia vechi nu mai vin de cateva luni , efecti sunt disparuti de pe site
-
SpicyGirlMary
Buna fetelor, e inceput de luna si de asta este cam greu si eu am observat chestia asta. Spre deosebire de chat web si toate cele onlyfans ul nu are luni proaste sau bune eu in paralel fac only si imi merge destul de bine. Ti as recomanda sa incerci si tu
La mine a început să mai miște ceva ceva. Nu spun ca e wow sau ca anul trecut, dar am prins câteva zile chiar ok. Se simte o îmbunătățire, deși încă am și zile extrem de slabe cu încasări foarte mici pentru mine. Să sperăm ca acum în martie își revine și se duce in bine treptat.
-
Claudia marcu
In luna februarie majoritatea plătesc taxe de aici și luna mai proasta din punctul meu de vedere.
Personal nu am stat foarte mult,de obicei stau online maxim 3 ore dar sub 2000token minim pe sesiune nu am ies, cred că este vorba de vibe- nimeni nu pune accent pe machiaj, haine etc. Personalitate e importantă!
Eu când am stare nasoală prefer sa nu Intr u. știu sigur că nu fac bani pentru că îmi lipsește răbdarea și mă enervez aiurea.
Lucrez doar pe MFC și ofer toată atenția mea doar unui singur site...singura mea problema este că nu stau mult și nu Intr u mereu, dar na ....
Personal nu am stat foarte mult,de obicei stau online maxim 3 ore dar sub 2000token minim pe sesiune nu am ies, cred că este vorba de vibe- nimeni nu pune accent pe machiaj, haine etc. Personalitate e importantă!
Eu când am stare nasoală prefer sa nu Intr u. știu sigur că nu fac bani pentru că îmi lipsește răbdarea și mă enervez aiurea.
Lucrez doar pe MFC și ofer toată atenția mea doar unui singur site...singura mea problema este că nu stau mult și nu Intr u mereu, dar na ....
EU din ce vad unora le merge altora nu .. personal pt standardele mele imi merge prost dar am si zile cand a mers ok e un mix gen ieri am facut 240$ in 5 ore azi in acelasi ore am facut 100 $ .. eu intru doar un weekend nu stiu cum este in.timpul saptamani dar o sa incerc sa intru mai des ca sa imi ridic camscorulile.
Claudia marcu;n61695 wrote: In luna februarie majoritatea plătesc taxe de aici și luna mai proasta din punctul meu de vedere.
Apropo de ce spui tu, ieri ma. m simțit f rău pt ca am avut un conflict cu cineva, seara nu am dormit mai deloc era ora 12 si nu dormeam la 4 a sunat alarma; m-am trezit ca de obicei însă am făcut 36 $ in 4 ore duminică fiind; deci in situații din astea trebuie odihna si stare ok apoi intrat on pt ca iată se văd și rezultatele f slabe
Apropo de ce spui tu, ieri ma. m simțit f rău pt ca am avut un conflict cu cineva, seara nu am dormit mai deloc era ora 12 si nu dormeam la 4 a sunat alarma; m-am trezit ca de obicei însă am făcut 36 $ in 4 ore duminică fiind; deci in situații din astea trebuie odihna si stare ok apoi intrat on pt ca iată se văd și rezultatele f slabe
Cornelia;n61698 wrote: EU din ce vad unora le merge altora nu .. personal pt standardele mele imi merge prost dar am si zile cand a mers ok e un mix gen ieri am facut 240$ in 5 ore azi in acelasi ore am facut 100 $ .. eu intru doar un weekend nu stiu cum este in.timpul saptamani dar o sa incerc sa intru mai des ca sa imi ridic camscorulile.
In timpul saptamanii e praf. Cele de pe prima pagină fac bani atât! Restul bate vântul.
In timpul saptamanii e praf. Cele de pe prima pagină fac bani atât! Restul bate vântul.
DallyFun;n61358 wrote: Bună fetelor ! Sunt model videochat de 5 ani, fac chat de acasă și lucre doar cu Chaturbate, Mfc și Stripchat ! Vouă cum v-a mers de la începutul anului și până acum ? Eu pur și simplu abia mai fac 100 de tokens … trafic nu am aproape deloc … e singura mea sursă de venit în momentul de față și am început să mă demoralizez total, nu mai am chef să fac nimic în fața camerei am început să intru online cu cea mai mare scârbă pentru ca orice as face , nu reușesc sa fac bani deloc … Am mai avut perioade proaste dar ca asta niciodată ! Și la voi merge tot așa de prost sau e problema asta doar la mine ? Nu îmi mai găsesc energia necesară nici să le zâmbesc ăstora în camera … nu mai zic ca toți se vaietă și la 50 de tokens … așa membri mai bine lipsa … am început să stau și câte 13 ore măcar să scot 1000 de tokens 2000… ca la mai mult nici nu mai are rost sa sper … și degeaba ! E aceeași situație ! Și ca să mă duc la studio pe praful ăsta nu cred ca e o idee magnifică … Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri !
Buna
cum mai lucrezi de acasa acum cu impunerea taxelor ? Ai pus tax id ? Mai trimit banii? Am auzit ca se trimite la anaf tot ce incasezi ? Ma intereseaza cum procedati in aceste vremuri
multumesc
Buna
cum mai lucrezi de acasa acum cu impunerea taxelor ? Ai pus tax id ? Mai trimit banii? Am auzit ca se trimite la anaf tot ce incasezi ? Ma intereseaza cum procedati in aceste vremuri
multumesc
Brianna, este un întreg topic despre subiectul ANAF și taxe, poți trage un ochi acolo să vezi dacă găsești răspunsuri. Dacă nu, eu îți recomand să intri pe grupul de telegram “Secretele Mariei”, era undeva pe aici pus. Acolo sunt diverse subiecte dezbătute de modele, inclusiv problema pe care o ai tu. Poți intra să citesc discuțiile și poți întreba dacă nu înțelegi ceva. Mereu ți se va răspunde.