Eveniment TOPLESS SPECIAL DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR - miercuri, 14 februarie
Asta am vrut sa zic și eu in concluzie ...blocarea a fost personala..ăștia aveau ceva personal cu mine..de la început de când au venit ei în staff.. and to Proove a point: " I'm the boss and I block who the fuck I want and Only if I want"!.. ceea ce s a întâmplat și in cazul meu...
Buna ziua ! Va multumim pentru feedback , chiar daca este unul negativ.
Pentru informatia dumneavoastra , modelele care nu respecta regulile , sunt sanctionate.
Ca nu sunt sanctionate in secunda sau minutul in care dumneavoastra le raportati , este din alta cauza , accea ca , exista o procedura care trebuie urmata in acest sens.
Va multumim pentru intelegere.
O zi minutata!
Alexandra
Support XLoveCam.com
Pentru informatia dumneavoastra , modelele care nu respecta regulile , sunt sanctionate.
Ca nu sunt sanctionate in secunda sau minutul in care dumneavoastra le raportati , este din alta cauza , accea ca , exista o procedura care trebuie urmata in acest sens.
Va multumim pentru intelegere.
O zi minutata!
Alexandra
Support XLoveCam.com
Register Here
Buna ziua!
Blocarea nu are cum sa fie personala, nu avem acest tip de atitudine. In schimb sanctionam unde este cazul.
Va rog sa imi trimiteti in mesaj privat nickname-ul dvs , sa pot afla mai multe despre situatia in care va aflati.
Multumesc.
O zi minunata!
Alexandra
Support XLoveCam.com
Blocarea nu are cum sa fie personala, nu avem acest tip de atitudine. In schimb sanctionam unde este cazul.
Va rog sa imi trimiteti in mesaj privat nickname-ul dvs , sa pot afla mai multe despre situatia in care va aflati.
Multumesc.
O zi minunata!
Alexandra
Support XLoveCam.com
Register Here
Blocați toate care nu respectă așa zisele voastre reguli..și apoi mai vb..intentez daca nu proces civil și penal pt daune morale și materiale și pt hartuire și abuz contra mea!..Că m ați tot hărțuit acolo ani întregi..in timp ce altele nu le " vedeați" ai nu le "vedeți" când nu respecta nici o regulă!... Ați găsit o persoana serioasa care și- a făcut acolo treaba chiar triplu decât altele sa o blocați!.. chiar nu va este rușine? Omg..dar aveți obrazul f. gros..și am auzit că ați blocat și altele din tara mea!. Deci e personal, rasist și rău intenționat!.. rusoaicele care nu respecta nici o regulă și columbiencele de ce nu le blocați? Eh??
Blocați toate care nu respectă așa zisele voastre reguli..și apoi mai vb..intentez daca nu proces civil și penal pt daune morale și materiale și pt hartuire și abuz contra mea!..Că m ați tot hărțuit acolo ani întregi..in timp ce altele nu le " vedeați" ai nu le "vedeți" când nu respecta nici o regulă!... Ați găsit o persoana serioasa care și- a făcut acolo treaba chiar triplu decât altele sa o blocați!.. chiar nu va este rușine? Omg..dar aveți obrazul f. gros..și am auzit că ați blocat și altele din tara mea!. Deci e personal, rasist și rău intenționat!.. rusoaicele care nu respecta nici o regulă și columbiencele de ce nu le blocați? Eh??
Buna ziua,
Platforma noastră are reguli care se aplică tuturor. Noi nu discriminăm.
Dacă nu mai puteți utiliza platforma noastră este din cauza unei decizii de conformitate legată de nerespectarea regulilor noastre de utilizare.
Acest forum nu trebuie să fie un loc pentru a oferi informații inexacte sau calomnioase, așa că vă cerem respectuos să încetați să comentați.
In speranta intelegerii voastre pentru a nu agrava situatia.
Va doresc o zi buna!
Platforma noastră are reguli care se aplică tuturor. Noi nu discriminăm.
Dacă nu mai puteți utiliza platforma noastră este din cauza unei decizii de conformitate legată de nerespectarea regulilor noastre de utilizare.
Acest forum nu trebuie să fie un loc pentru a oferi informații inexacte sau calomnioase, așa că vă cerem respectuos să încetați să comentați.
In speranta intelegerii voastre pentru a nu agrava situatia.
Va doresc o zi buna!
Register Here
Nu Urlați la mine când " închideți ochii" când e vorba de altele!!!.. doar pe mine m ați văzut acolo și pe alte modele..pe tâmpitele voastre rusoaice hoațe nemernice nu le " vedeți" și pe altele!!!... Urlați când sunteți corecți cu toată lumea și blocați pe toate care nu fac acolo treabă și doar cer bani extra clienților ca sa stea dezbrăcate in Pvt și în Topless ... si apoi îi mai și injura daca nu le dau bani sau votează rău!.. Iar altele care îi înjură in Free chat in toate limbile nu le " vedeți " și nu le " auziți".....sunteți niste nesimțiți fara pereche!.. blocați pe cine doriți doar!!... Modelele bune doar le blocați,handicapatele debile și modele proaste , nu!...Și o să comentez in continuare peste tot..până lucrurile vor fi corecte pentru toată lumea!.. nu am Lucrat acolo atât de mult timp că sa fiu batjocorita și blocată pentru un motiv penibil și pentru că pur și simplu nu mă agreați voi!.. Nu Urlați la mine....
ca dacà o mai faceți merg până în Franța și USA și peste tot sa vorbesc în media de site ul vostru corupt si penibil ...și cum luàti cadouri și bani pentru a tolera banditele lor de studio!!!.. Àtat va zic ...faceți lucrurile corecte pe platforma pentru toți care lucrează acolo sau va fi praf și pulbere de site ul vostru, o sa va distrug.... pe toți!..
ca dacà o mai faceți merg până în Franța și USA și peste tot sa vorbesc în media de site ul vostru corupt si penibil ...și cum luàti cadouri și bani pentru a tolera banditele lor de studio!!!.. Àtat va zic ...faceți lucrurile corecte pe platforma pentru toți care lucrează acolo sau va fi praf și pulbere de site ul vostru, o sa va distrug.... pe toți!..