Mai merge chatul în perioada asta ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cata

Buna. Nu trebuie sa te sperie faza cu ochelarii. Stiu fata care are si ii sta bine, mai ales atunci cand se imbraca sexy cu rochite, secretara...etc. Nu vad o problema nici cu aparatul dentar. Este foarte bine si asa.
No avatar
Cornelia

Same asa prost nu mia mers niciodata si fac de 11 ani absolut ingrozitor
No avatar
Cornelia

Poate pt unele fete este mult dar 80 dol in 3 ore si aia cu chiu si Vai ... sper sa fie doar o faza ca ma baga in depresie
No avatar
evafromheaven

E o luna slaba rau !
Prea liniste pe site-uri!
No avatar
DallyFun

pai eu intru programul de noaptea de la 21:00 la 5 sau 6 dimineata depinde de cata activitate am ... am si lumini... si da folosesc make-up dar nu la modul exagerat , un fond de ten , un fard mai nude rimel si un ruj sa fie o pata de culoare acolo pe fata mea :)) la pvt am tot schimbat preturile pe Cb il aveam de obicei la 42 de tokens acum l-am pus la 30 ... iar pe Stripchat am Exclusive private la 24 si private ul normal 16 ca m-am gandit ca daca poate scad putin preturile e mai bine dar asa cum a spus o fata in comentarii aici cum iti scazi preturile cum iti intra toti muritorii de foame
No avatar
DallyFun

Sa stii ca ai dreptate, am scazut si eu preturile la privat si chiar ca toti rapanosii mi-au intrat .. care dupa ce ca e pretul scazut, vor si mai putin ... daca as avea o putere nu va imaginati ce le-as face :)))
No avatar
DallyFun

eu am incercat sa intru si nemachiata anul trecut cand tot asa a fost o perioada mai proasta , unii ma placeau asa nemachiata iar altii dupa ce au vazut ca am revenit la make-up mi-au zis ca intram neingrijita .. adica pt ei ingrijirea sta in machiaj ... si de atunci am renuntat sa mai intru nemachiata
No avatar
DallyFun

si eu m-am gandit sa intru cu hainele de casa online .. dar imi sta pe creier ca daca as intra asa nu as mai atrage oameni in camera sau ca ei vor sa te vada imbracata sexy .. sau mai mult dezbracata decat imbracata pentru ca multi dintre ei au inceput sa se plictiseasca sa plateasca un model doar sa se dezbrace .. nu stiu cum sa ma mai comport cu ei uneori ... parca toti saracii site-ului vin la mine in camera .. unu mai de doamne ajuta nu mai gasesc si eu ca in anii trecuti , imi intra doar d-astia care lucreaza in constructii, paznici :)))) sau care lucreaza pe tir :)))
No avatar
Delaney

Eu cred ca sunt super ok, nu au de ce sa nu fie. Chiar e de recomandat sa purtam ochelari de protectie macar in unele zile. Și eu vreau sa îmi cumpăr deoarece încep sa îmi obosească ochii la un moment dat și chiar ma chinui sa citesc de la distanță după mai multe ore. Sănătatea e pe primul loc, mereu am considerat asta. Mai bine prevenim decât să tratăm.
No avatar
lube69

Eu totusi nu înțeleg ceva; sunt unii care se vede ca au tok mulți și indiferent ce show faci nu-ti dau absolut nimic .E........f frustrant pt model Voi cum vedeți treaba asta?
Scrie răspuns