Mai merge chatul în perioada asta ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cata

Nu am streamate, dar nu stiu ce sa zic. Nu pot sa te contrazic in acest sens. Eu nu zic ca sa stai nearanjata, eu zic sa nu exagerati. Acum depinde si de la model la model, depinde poate si de site. Nu stiu...
No avatar
lube69

Pe care stai tu on ? Cb doar? Acolo merge fara machiaj de exemplu pe cb am un membru care ma iubeste fara machiaj, imi da 1000 tok sa ma demachez, apoi imi mai da pe bucăți încă 1500
No avatar
Cata

Am vazut fete pe site uri nespalate la cap, neepilate pe maini si picioare...cu veverita la subrat. Nici chiar in halul asta... Cand le vad pe unele columbience imi vine sa mor...
No avatar
Cata

Da. Am si eu membru de m-a pus sa ma demachez. :)))
No avatar
evafromheaven

Ideea cu notes o folosesc si eu de mult timp,e foarte utila!
Sand

nu sunt contra dar mie imi merge asa foarte bine asa naurala ,,si chiar fac bani
Sand

pentru mine nu este nevoie ,,doar pentru cele care nu ies pana afara sa duca gunoiul nemachiate
No avatar
Delaney

Bună Dally!

Este o perioadă extrem de slabă pentru toata lumea, în mod special săptămâna asta. Pentru mine este cea mai proasta săptămâna de până acum. Fac jumătate din cat făceam înainte, cu multă muncă, efort si încerc și cu mai multe ore. Nu avem ce să facem decât să avem răbdare. Nu te descuraja ca nu ești singura în situația asta. Încearcă să îți mai iei niște site-uri, să lucrezi simultan în paralel pe mai multe. Știu cat de greu este să îți păstrezi vibe-ul high, și mie îmi este scârbă să intru și să stau online dar încerc pt ca am de plătit taxe și altele.
Cat despre ce au discutat fetele despre makeup, depinde de nișa și site-uri. De exemplu, eu sunt pe fetish și un make-up mă ajuta foarte mult deoarece îmi oferă expresivitate și opulenta. La fel și îmbrăcămintea și pantofii, contează mult cat să atrag membrii cu bani. Nu îmi fac cine știe ce make-up, uneori folosesc doar fond de ten si ruj roșu care este esențial pentru o dominatoare. Îmi merge foarte bine și când sunt mai naturală, membrilor le place. Dar am observat ca atunci când am un make-up mai pronunțat, cu eyeliner negru de exemplu, are un alt impact. Eu consider ca fiecare tip de aspect atrage anumite tipologii de membrii. Deci în funcție de ce membrii vreți să atrageți, așa va și arătați online. Și apropo, membrii cu bani care sunt pe findom sunt atrași de opulenta și clasic. Ăștia sunt cei mai buni membrii deoarece oferă mulți bani fără să faci ceva în mod special pentru ei. Sunt mai puțini dar oricine poate avea noroc să îi vină unu în cameră.
No avatar
lube69

Delaney;n61379 wrote: Bună Dally!

Este o perioadă extrem de slabă pentru toata lumea, în mod special săptămâna asta. Pentru mine este cea mai proasta săptămâna de până acum. Fac jumătate din cat făceam înainte, cu multă muncă, efort si încerc și cu mai multe ore. Nu avem ce să facem decât să avem răbdare. Nu te descuraja ca nu ești singura în situația asta. Încearcă să îți mai iei niște site-uri, să lucrezi simultan în paralel pe mai multe. Știu cat de greu este să îți păstrezi vibe-ul high, și mie îmi este scârbă să intru și să stau online dar încerc pt ca am de plătit taxe și altele.
Cat despre ce au discutat fetele despre makeup, depinde de nișa și site-uri. De exemplu, eu sunt pe fetish și un make-up mă ajuta foarte mult deoarece îmi oferă expresivitate și opulenta. La fel și îmbrăcămintea și pantofii, contează mult cat să atrag membrii cu bani. Nu îmi fac cine știe ce make-up, uneori folosesc doar fond de ten si ruj roșu care este esențial pentru o dominatoare. Îmi merge foarte bine și când sunt mai naturală, membrilor le place. Dar am observat ca atunci când am un make-up mai pronunțat, cu eyeliner negru de exemplu, are un alt impact. Eu consider ca fiecare tip de aspect atrage anumite tipologii de membrii. Deci în funcție de ce membrii vreți să atrageți, așa va și arătați online. Și apropo, membrii cu bani care sunt pe findom sunt atrași de opulenta și clasic. Ăștia sunt cei mai buni membrii deoarece oferă mulți bani fără să faci ceva în mod special pentru ei. Sunt mai puțini dar oricine poate avea noroc să îi vină unu în cameră.
depre ochelari ce parere ai? de exemplu eu ma simt mai ok cu ei la ochi pt rotectie nu neaparat pt ca imi plac ! sincer nu-mi plac dar e lumina si ma dor ochii
No avatar
lube69

depre ochelari ce parere ai
Delaney ​ ? de exemplu eu ma simt mai ok cu ei la ochi pt rotectie nu neaparat pt ca imi plac ! sincer nu-mi plac dar e lumina si ma dor ochii
Scrie răspuns