Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
lube69

Cata;n61338 wrote: Clip de anul trecut cand nu exista dac7 :)))

https://www.youtube.com/watch?v=PhDXLfH ... hDXLfHNG4A

Îți dai seama:)))) o grămadă de modele l.au sunat să-l întrebe dacă mai pot declara veniturile .Îți spun eu , nu-l sună nici dracu pe el , ăsta e visul lui și ideeea de bază este să ne sperie pe noi modelele independente. Relax!
No avatar
Cata

Contabili buni gasesti peste tot, dar nah :)))
Sunt propria mea contabila de vreo 10 ani. Nu puteam sa ies mai bine de atat =)))
No avatar
lube69

Cata;n61342 wrote: Contabili buni gasesti peste tot, dar nah :)))
Sunt propria mea contabila de vreo 10 ani. Nu puteam sa ies mai bine de atat =)))

Haha! Ce nebună ești!
No avatar
evafromheaven

Nu stiu cum am avut ghinionul sa dau de el
No avatar
evafromheaven

De acord
De-aia am si inceput acest topic,din confuzie ,sper sa ne lamurim in timp
No avatar
evafromheaven

Nu am stiut ca e de la studio lol
My mistake
No avatar
DeeaCam29

Eu nu stiu inca astept sa vad ce pana mea se va intampla .....in afara de panarama aia de strip si mfc si in cateva siteuri care au ''colectat'' noi informati despre noi cu motivul de eventuala raportare a veniturilor ! De ex sunt anumite siteuri care din cate am inteles nu raporteaza cam4 au zis clar ca NU iar cb momentan nu se stie ca nu ai cerut nimic extra cum au facut alte siteuri si din cate am inteles de la ei vor anunta in caz de ! Eu zic ca se va afla pe percus care siteuri ne dau in gat si care nu ! Si sigur se va afla pe parcurs cat de grava este situatia asta anul acesta ! Si banuiesc cel mai probabil ne vom imparti in doua tabere ! Fetele care vor alege sa plateasca taxe sa se legalizeze si sa continue sa colaboreze pe siteurile care raporteaza si fetele care vor alege sa nu plateasca nimic si sa colaboreze doar cu siteurile care nu vor raporta ! :)
No avatar
lube69

Nu am înțeles ceva zis de strip și mfc? Panarama ce ?? Pm dacă nu vrei sa scrii aici
No avatar
Michelle2024

Foarte corect ceea ce ai spus .
Scrie răspuns