Care alt site merge combinat cu Xlove?
N am incercat niciun alt site, in afara de Xlove! Mai cunosc si AW, adica stiu cum se lucreaza cu el, si cred ca mi ar placea mult....insa ma incurca faptul ca pretind doua acte de identitate! De chaturbate stiam ca fac poze din minut in minut si se afiseaza direct (ma feresc de site urile prea "open" :-s ) M am uitat putin si pe Streamray aseara, si cred ca e cam la fel! Nu mi place ca si EuroLive pretind 3 poze doar cu fatza, pe care le si expun....din moment ce m am inhamat la asta, o sa mi si asum :D doar ca incerc sa fiu cat mai precauta....thanx, girls!!
andra25;1683 wrote: N am incercat niciun alt site, in afara de Xlove! Mai cunosc si AW, adica stiu cum se lucreaza cu el, si cred ca mi ar placea mult....insa ma incurca faptul ca pretind doua acte de identitate! De chaturbate stiam ca fac poze din minut in minut si se afiseaza direct (ma feresc de site urile prea "open" :-s ) M am uitat putin si pe Streamray aseara, si cred ca e cam la fel! Nu mi place ca si EuroLive pretind 3 poze doar cu fatza, pe care le si expun....din moment ce m am inhamat la asta, o sa mi si asum :D doar ca incerc sa fiu cat mai precauta....thanx, girls!!
Buna Andra, incearca LiveJasmin, este super si faci banuti seriosi pe el, insa trebuie sa ai o imagine impecabila pe site, sunt mai pretentiosi, insa este cel mai bun site. Sunt studiouri care colaboreaza doar cu LJ, si fetele fac multi bani.;)