MyFreeCams alias MFC

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Jasmine

In acest post va prezentam site-ul MyFreeCams

MyFreeCams a luat fiinta in 2003 si este administrat de compania Activ Soft .Categoriile de lucru acceptate sunt urmatoarele : (non)adult,fete si lesbi.

MyFreeCams ofera un comision (mediu) de 50 % din veniturile generate , iar tarifele practicate sunt in jurul a $6 / minut . Platile sunt efectuate prin Payoneer, Paxum, Transfer Bancar, Cec Bancar.

-Aveti grija, cititi ce aveti si ce nu aveti voie sa faceti inainte de a va loga, de asemenea regulile se pot schimba fara sa fiti anuntate asa ca mai bine revizuiti regulamentul din cand in cand.

-Pentru a transmite live dati click pe Click to go online
-Mai jos de unde apasati sa va logati,aveti o evidenta a sumelor castigate din privat,grup,spy si tips(acestea sunt modurile in care puteti castiga bani pe acest site )
-Puteti verifica statusul unui membru prin click pe numele lui de la online friends,view profile & notes.Aici aveti opriunea de a trimite mesaj privat si veti putea conversa, spre deosebire de Chat Room unde toti membrii scriu si e vizibil tuturor ce raspundeti
-Daca un membru va deranjeaza aveti optiunea de a da ignore(Ignore User) sau ban(Ban User)

-In aceasta imagine observati ca puteti trimite ail membrilor ,sa le amintiti ca ati revenit online sau sa comunicati lasand diverse mesaje.

-Cu gri si galben veti vedea tipsuri primite
-Sub camera web arata ca sunteti in Public Chat, aveti si optiunea de Close Chatroom si Go away
-Nu uitati sa scrieti si topic,acestea va ajuta atunci cand anuntati un pret pentru o anumita activitate.

-Aici veti primi news,e bine sa va mai uitati din cand in cand, pot fi afisate setarile pentru camera web, etc.

La Token Stats va puteti verifica sumele incasate pe zi sau perioada.
No avatar
Andrei85

Cum adica doar fete si lesbi?Nu pot lucra si barbati pe asta?Mi-ar placea sa mai incerc cateva site-uri poate ies mai multi banuti :D
Alessia

Andrei85;1665 wrote: Cum adica doar fete si lesbi?Nu pot lucra si barbati pe asta?Mi-ar placea sa mai incerc cateva site-uri poate ies mai multi banuti :D

Buna Andrei85, am un prieten care se impaca foarte bine cu Chaturbate, este asemanator cu MFC in sensul ca poti face banuti frumosi atat din tips-uri cat si din pvt-uri spre deosebire de LiveJasmin care merge mai mult pe ideea de pvt. Desigur, poti lucra si pe LiveJasmin la categoria Boy / Gay daca crezi ca ti se potriveste mai bine un astfel de site :) Mult succes iti doresc!
No avatar
anastasia

Foarte utile informatiile, cel putin pentru un model aflat la inceput. Pana intelegi tot ce tine de un site, ti se poate parea complicat. Topicurile cred ca "ridica" un model, pentru ca este un aspect pe care membrii il considera foarte important: vin, te privesc, dar asteapta si ceva scris la topic, ceva care sa le strarneasca atentia/curiozitatea.
No avatar
Camelia

fetelor, aveti grija ca pe MFC sunt reguli noi si au inceput sa fie mai restrictivi. sa nu riscati cumva sa fiti banate, pentru ca nu se mai permite deschiderea unui alt cont. din cate stiu, nu se mai permit watersports, adica pee sau poo; nu mai este voie nici roleplay. fiti atente si la teasing, pentru ca nu se mai permite teasing cu mana in chilotei sau sutien :( stiu, suna destul de ciudat, dar sunt noile reguli. imediat ce aflu mai multe, va anunt :*
Scrie răspuns