Help! Declaratie venituri 2023
EllaM, este o chestiuta legata de acesti contabili care ne mint cu declarati unica "ca nu mai e legala" ca sa te faca pe tine client la firma lor de contabilitate si sa iti ia banii. Daca declarata unica "nu mai e legalaaaa:))" atunci de ce se gaseste la ANAF?
))
Stiu fata care a fost la ANAF acum 3 saptamani, speriata de dac7 si a depus acea declaratie "care nu mai e legala" si totul a decurs ok si fara stres. Fara sa dea bani la contabil, fara sa ii zica nimeni de ce facea ea acum multi ani.
Stiu fata care a fost la ANAF acum 3 saptamani, speriata de dac7 si a depus acea declaratie "care nu mai e legala" si totul a decurs ok si fara stres. Fara sa dea bani la contabil, fara sa ii zica nimeni de ce facea ea acum multi ani.
Pai, acum multi ani era un asa zis contabil pe youtube care spunea de videochat ca se ascund banii prin bancile din afara si ca sursa de informatie este site-ul... Ca sa se ia datele de la site direct...etc. In baza unei legi, este posibil. Doar ca faza asta ca in aceasta situatie, nu cred ca mai rezista nimeni. Cred ca pleaca cel putin jumatate dintre modele. Si probleme sunt si in alte tari cu acest dac7. Nu e ca si cum suntem singurele evazioniste. Treaba pare oricum destul de exagerata.
-
anabeauty37
Cata, Ella spune ca a sunat la anaf si de acolo are informatia nu de la contabil .. Dar ar fi interesant sa spui si fetelor intersate cum a depus prietena ta, ce a declarat acolo .. sa tie si ele cum sa procedeze . Din ce am inteles noi se vor depune una alta pana se prind cei de la anaf ca nu e ce trebuie ..