Bună fetelor ,și eu am primit de la mfc desi am doar 11 luni pe el ,
Attached files
Help! Declaratie venituri 2023
Buna fetelor, dupa ce am auzit mai multe pareri in legatura cu ce si cum ar trebui facut, astazi am sunat la ANAF sa cer lamuriri exact pe situatie.
Chestia cu Declarația Unica depusa o singura data pe an nu e legala avand in vedere ca e o 'actiune in forma continuata', mi a spus ca daca nu am stiut ce am de facut in 2023 atunci nu mai am ce sa fac decat sa depun DU dar incepand cu 2024 forma legala e PFA sau SRL.
Am vorbit si cu un avocat care mi a spus ca unele fete au primit deja citatie de la ANAF dar acele fete primeau banii din site uri direct in conturi din Romania ( nu ii scoteau din paxum etc ). Oricum, informații ar fi ca vor avea acces si la conturile de Paxum de anul viitor, si inca ceva, datoria se prescrie dupa 5 ani, asa ca in cel mai rau caz am avea de platit din 2019... care e destul de rau oricum.
Sper sa va ajute informațiile adunate de mine pe cele care vor sa devina legale, iar cele care nu vor mult succes si sper sa nu va prinda, ca pe legal e jale cu taxele... am de dat bani de nu mai stiu de mine, am plans ieri toata ziua. va pup.
Chestia cu Declarația Unica depusa o singura data pe an nu e legala avand in vedere ca e o 'actiune in forma continuata', mi a spus ca daca nu am stiut ce am de facut in 2023 atunci nu mai am ce sa fac decat sa depun DU dar incepand cu 2024 forma legala e PFA sau SRL.
Am vorbit si cu un avocat care mi a spus ca unele fete au primit deja citatie de la ANAF dar acele fete primeau banii din site uri direct in conturi din Romania ( nu ii scoteau din paxum etc ). Oricum, informații ar fi ca vor avea acces si la conturile de Paxum de anul viitor, si inca ceva, datoria se prescrie dupa 5 ani, asa ca in cel mai rau caz am avea de platit din 2019... care e destul de rau oricum.
Sper sa va ajute informațiile adunate de mine pe cele care vor sa devina legale, iar cele care nu vor mult succes si sper sa nu va prinda, ca pe legal e jale cu taxele... am de dat bani de nu mai stiu de mine, am plans ieri toata ziua. va pup.
Bunaaa.Mai ma bag si eu in seama 
Ai adunat numai informatii eronate.Nu e logic cand spui ca vor avea acces la contul de paxum.Asta ar insemna ca romania sa poata verifica in orice tara conturi.Iar asta e aberant.Daca cineva ti-a spus asta,a spus-o doar sa dai vorba mai departe ca sa sperii lumea si sa se puna in legalitate ca asa cum spui si tu sa dea bani de nu mai stiu de ei.Sincer imi pare rau pentru toate care platiti taxe.dar....va meritati soarta.a fost alegerea voastra
)
Ai adunat numai informatii eronate.Nu e logic cand spui ca vor avea acces la contul de paxum.Asta ar insemna ca romania sa poata verifica in orice tara conturi.Iar asta e aberant.Daca cineva ti-a spus asta,a spus-o doar sa dai vorba mai departe ca sa sperii lumea si sa se puna in legalitate ca asa cum spui si tu sa dea bani de nu mai stiu de ei.Sincer imi pare rau pentru toate care platiti taxe.dar....va meritati soarta.a fost alegerea voastra
-
anabeauty37
Hello! astazi am mers la jurista aveam ceva de rezolvat, am intrebat ce zice si dansa, la fel ca si Ella mi a spus ca nu se poate cu declaratia unica, iar legat de faptul ca se v a raporta la luxemburg, spune ca de acolo se vor redirectiona informatiile catre taxe in fiecare tara , fiind evident modele din europa in atatea tari .. ELLA, mi-a mai scris o fata de aici in privat ca a mers la un contabil care la fel ia spus ca posibil sa trebuiasca pe ultimii 5 ani dar eu nu cred, maxim 2023 daca informeaza siturile , ca din urma n-au de unde sa stie , ati lucrat doar pe 2023 . asta daca nu cumva cer ei sa verifice pagina pe care lucrati si sa vada cat timp in urma ati primit plati dar nu cred ( sfatul meu pentru cele care fac srl ,,pfa si intra in legalitate, stiu ca e dureros dar recomand cont nou ... in caz de control , pot cere sa vada conturile si platile din urma si vor vedea ca ati incasat 10 ani fara sa declarati
.Legat de paxum , contabila zice ca nu e nevoie sa aiba acces la paxum, atat timp cat siturile vor raporta sumele platite si in ce conturi . paxum cosmopayment si restul ..
-
anabeauty37
stiu deea, eu am vreo 750mii ... ideea e ca pe vremuri pe cb iti transferau folowersii de pe un cont pe altul, acum nu mai merge nici asta ..