Va rog sa ma lamuriti si pe mine
-
CristinaElena
Buna, am cateva intrebari :-S v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta;;) in urma cu cateva luni am lucrat la un studio, am renuntat pt a ma concentra mai mult scolii. Acum lucrez pe cont propriu de vreo saptamana, deocamdata pe 2 site-uri. Nu am inteles cateva chestii,la salariu toate primeam $ cu 38 dc ? pt ca 40 sau cat era atunci ar fi fost mult prea mult/:) si ca ea scoate banii cu 36$-ul si ca oricum e in pierdere.. Lamuriti-ma va rog, eu acum cand scot banii dp card (Payoneer) ii scot direct in LEI ?Si cu cat scot $-ul ? De la ce ATM imi recomandati sa-i scot ? Eu m-am gandit pana acum la (BCR) Daca nu am scos niciodata banii dp card am inteles ca o sa-mi opreasca 30$ pt deschidere sau cv de genu din cate am citit pe alte site-uri..Dar am primit cadou 25$ pe card cand l-am primit deci voi fi in pierdere doar cu 5$ ? + taxa pt a scoate banii din ATM ? Nu stiu exact de cat e, 2$,5 ?
Eu scot bani de la ING si comisionul este de 2,7$ indifferent de suma. Daca scot 100 Ron 2.7$ daca scot 1000 Ron tot 2,7$. Comisionul este al Payoneer, cursul de schimb este al banci, dar sincer eu pe cat posibil platesc cumparaturile cu cardul Payoneer pt. ca in cazul asta este o diferenta foarte mica fata de cursul afisat de BNR, ca examplu azi am cumparat ceva si dolarul mi-a cazut la 3.93 Ron si cursul BNR este de 4.04 Ron. Mie nu mi-a oprit nici un $ pentru deschidere