Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
anabeauty37

MariC, da. este f mult .... doar ca primesc f multe mesaje de la fete care intalnesc contabili ori habar nu au cum zicea figuri, ori le spun ca nu ii intereseaza domeniul . in orice caz daca o sa ai nevoie sunt pe aici .. bafta si sa ne spui ce ai facut .
No avatar
Cata

Pentru fetele ce lucrati cu mfc, spuneati ca v-au cerut cnp... Eu nu-l mai am de ani buni mfc. Va duceti pe Google si tastati "my free cams europe" si va duceti pe pagina lor aia unde scrie in link ceva cu "wiki..." si vedeti de la sursa lor oficiala ce scrie, ca sa vedeti dovada. Ei spun ca daca esti din Europa treaba cu taxele nu are treaba... Am pus jos o poza, sper sa va ajute... Va las si link ul, cum doriti.

https://wiki.myfreecams.com/wiki/Payment_Information_for_Models

Attached files
No avatar
Cata

te anunt, momentan nu au dat vreun semn.
No avatar
Lolalola

[USER=9594]anabeauty37[/USER] wow 1000 lei contabilitate..daca poti sharui informatia, cam cate siteuri folosesti? Adica sunt curioasa cate documente are ea de prelucrat pentru acea suma.
No avatar
lube69

eu nu am primit nimic de la mfc , nu stiu care or fi primit , cred ca alea de la studio doar :))
No avatar
DeeaCam29

Eu am primit mail si varamea si el ca si mine lucram de acasa , si da toti aveam daca intri la mfc si dai la ''change payment info'' ai ai aco
No avatar
Cata

Deea, spune ceva de dac7 pe mfc?
Ne poti arata si noua o poza? :)
No avatar
DeeaCam29

Pai eu ce zic , de asta ma si enervez si eu ca nu scrie nimic nu inteleg ce tot fac siteurile astea frateee. Ca nici unu nu a explicat exact ce si cum de la strip si mfc mi a venit mail si au zis decat atat . Conform noilor schimbari de noua lege Dac7 va rugam sa introduceti sa completi etc ceva de genu si eu la strip de exemplu le am dat mail de nervi si le am zis ca nu vreau sa completez absolut nimic . Si sa imi explicte si mie si tuturor modelelor ce inseamna pt noi aceasta noua lege si dc suntem obligate sa completam ce ne cere! Ne au declarat cumva veniturile nu au declarat?? urmeaza? ! Chiar asa le am scris si mi au raspuns ( cei de la strip) ATAT ca vor reveni cu mai multe informati ! Si deja au trecut 3 4 zile de cand astept sa revina cu mail si nimic !
No avatar
DeeaCam29

Mfc ului la fel le am cerut explicati detaliate pt ce mi au cerut acel tax id ( unde eu am bagat cnp ul ) ca nu am nici o firma normal ! si nimic , nu mi au raspuns ! Deja chiar nu inteleg dc siteurile nu raspund cand le ceri detali despre tema asta !! Nu e dreptul nostru sa stim?
No avatar
Cata

Este dreptul nostru sa stim, doar ca dac7 este pt Europa. Iar mfc e din SUA. Ce treaba are? Poate ca mfc a cerut acel tax number in mod automat si a ajuns si la modelele din alte tari. Dar dac7 nu are treaba cu ce e venit din SUA... Nu inteleg de ce va cere. Stiu fete care nu au primit nimic.
Scrie răspuns