Help! Declaratie venituri 2023
Bună lume ! Ma poate sfătui cineva...ce ar trebui sa aleg pentru a intra in legalitate, dacă eu încasez in jur de 22000-27000 $/an ? Nu am alocat și nici nu as vrea sa aloc tor timpul meu site-ului, realizam 2000 pe luna, închideam..Deci nefiind venituri mari, oare ce ar trebui sa aleg SRL micro, PFA sau drept de autor.. Din ce am mai citit..a fi SRL e bătaie mare de cap , trebuie platit lunar contabilul..nu scapi asa ușor dacă vrei sa-l închizi etc etc..Multumesc
Pai daca dai de un contabil care nu are habar in domeniul asta,inseamna ca nu e contabil.Mama unui amic de-al meu de exemplu tine contabilitatea la 3 firme dar ea nu are niciun studiu in acest domeniu.
Ma refer ca un contabil adevarat trebuie sa stie totul despre contabilitate oricare ar fi domeniul
Ma refer ca un contabil adevarat trebuie sa stie totul despre contabilitate oricare ar fi domeniul
-
evafromheaven
Cei de la Solo.ro se ocupa de Pfa-uri si au modele videochat independente,deci ei au habar ce fac
Cata;n60599 wrote: Buna. Ziceau cei de la anaf acum vreo 2 ani ca cel putin 70% din videochat nu se fiscalizeaza:)))
Si asta ziceau ei din te miri ce cifre au ei...oricum nu erau in stare sa aiba o cifra exacta si nici nu au posibilitatea sa aplice prea multe pe noi. Ani buni au vrut sa faca ceva si n-au putut, Jur ca nu inteleg toata panica asta.
P.S. imi ziceau cei de la ManyVids ca daca nu bag acel tax number imi inchid contul pana pe 31 ianuarie. Nu am bagat cnp si totusi contul meu este inca activ
))
Să-mi spui și mie ce se întâmplă! Am și eu cont acolo însă nu fac nimic pe el așa că nu mai intru on de 1 an si ceva. Mulțumesc mult!
Si asta ziceau ei din te miri ce cifre au ei...oricum nu erau in stare sa aiba o cifra exacta si nici nu au posibilitatea sa aplice prea multe pe noi. Ani buni au vrut sa faca ceva si n-au putut, Jur ca nu inteleg toata panica asta.
P.S. imi ziceau cei de la ManyVids ca daca nu bag acel tax number imi inchid contul pana pe 31 ianuarie. Nu am bagat cnp si totusi contul meu este inca activ
Să-mi spui și mie ce se întâmplă! Am și eu cont acolo însă nu fac nimic pe el așa că nu mai intru on de 1 an si ceva. Mulțumesc mult!
-
anabeauty37
MariC, eu am scris mai sus, sunt model independent de 5 ani, am contabil f bun, daca esti interesata imi scrii in privat ., sunt deja f multe fete la dansa , ma rog e firma mare de contabilitate dar dansa e sefa . Au peste 20 de modele independete de care se ocupa plus studiouri , vad cand ne dau mail la toti sa ne informeze chestii
primesc f multe mesaje de la fete care emrg la contabilii de ori habar nu au ori le spun ca nu coleboreaza pe domeniul asta .. aici cel putin sunt f implicati si te invatata tot , nu iti bati capul cu nimic .. doar ca inainte de a incepe treaba asta cu legalitatea, contabilitatea era 550 lei lunar, din ianuarie m a anuntat ca este 1000 lei, de cand a navalit toata lumea sa se legalizeze . grrr legat de intrebarea ta, srl nu e deloc bataie de cap, eu doar tai cateva facturi catre site restul se ocupa contabila, iar inchis srl daca n ai datorii inchizi imediat, eu lucrez cu o doamna jurista, ea deschide firma , ea adaga coduri caen, ea inchide firma .. totul e simplu dar costa ....