Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
evafromheaven

12 salarii ,din cate stiu
No avatar
evafromheaven

Pana in 25 mai trebuie sa platim?
​​​​​​De unde atatia bani atat de repede? lol
mai trebuie sa si traim.
Dupa calcule,pt un venit de 12 000$ intr-un an se plateste 4000$
EllaM.

S a f*tut si domeniul asta... daca platim tot ce ne cer astia o sa ajungem sa castigam cat am castiga la un job normal
No avatar
evafromheaven

Adevarat... :(
No avatar
Figuri

Astea care tot punetibaceleasi intrebari in legatura cu subiectul asta sunteti fix ca astia care tot posteaza sa le cumperi documente si bani falsi.De parca ar pune botul cineva.Dar...fraieru insista,stiti vorba aia.S-a interesat vreuna din voi ce se intampla cu adevarat daca nu iti declari veniturile din videochat?Eu zic ca nu.Dar va spun eu.Absolut nimic nu se va intampla.Sa vina una aici sa spuna cu dovezi ca a patit vreodata ceva sau ca va pati de acum inainte.Nu va exista asa ceva.Sau s-a interesat vreuna din voi care ar fi amenda daca v-ar prinde.Sau sanctiunea in general?
No avatar
DeeaCam29

Figuri nu ai idee dar chiar nu ai idee cat te tare mi ar place sa fie cum spui tu ! Nu ai idee cat mi as dori ! Dar au mai fost si pe aici care au zis ca au patito a fost o fata parca care a zis ca ia venit scrisoare acasa ! Fete au mai fost luate cei drept dar cu legea asta nu stiu ce sa zic eu lucrez pe cb mfc si strip mfc ul mi a cerut tax it am bagat cnp ul ! Strip au o sectiune speciala despre dac7 unde sa completezi le am dat mail si am refuzat sa o fac si m am luat de aici sa imi zica in puii mei adevarul daca raporteaza daca nu unde si cum ! Ca e dreptul nostru ca si modele sa stim ! si mi au dat mesaj inapoi ca o sa vb cu cineva de la ei si o sa revina cu mesaj ! wtf !
EllaM.

am vazut ca cineva spunea ca ar fi de evitat Agentia Excela, stie cineva de ce?
No avatar
DeeaCam29

Am sunat eu acolo , sunt niste dobitoci care iti vb in nas ! Mi a raspuns o lady imi cerea 10 miliaoane pt o DU :))))))
No avatar
Figuri

Te agiți prea tare.Lasa-i in pace nu ii mai stresa cu atatea mail-uri.Ca dai de unu care il stresezi si poate doar pe tine te va turna la anaf :))
Si zici ca era una care a zis ca i-a venit scrisoare?Vrajeala de 2 bani.Probabil era una de la vreun studio.Cum ziceam,fac un anunt oficial,daca vine cineva cu dovezi clare ca a lucrat la negru si a raportat-o vreun site la anaf si a patit ceva din cauza asta,ofer 1000 de euro :))
No avatar
Cata

Buna. Ziceau cei de la anaf acum vreo 2 ani ca cel putin 70% din videochat nu se fiscalizeaza:)))
Si asta ziceau ei din te miri ce cifre au ei...oricum nu erau in stare sa aiba o cifra exacta si nici nu au posibilitatea sa aplice prea multe pe noi. Ani buni au vrut sa faca ceva si n-au putut, Jur ca nu inteleg toata panica asta.
P.S. imi ziceau cei de la ManyVids ca daca nu bag acel tax number imi inchid contul pana pe 31 ianuarie. Nu am bagat cnp si totusi contul meu este inca activ :)))
Scrie răspuns