Help! Declaratie venituri 2023
-
anabeauty37
multumesc lube, nu mai scriu ca e topic de taxe ..
eu m am invatat cu ele .. anii trecuti nici nu simteam , incasari mari, fara carte de munca obligatorie, 5% dividente, contabila 350 lei .. impozit 1% , nu ma durea capul.. Acum e jale ..nu imipermit sa stau sa ma bocesc
)
Important este sa nu facem drame. Desi uneori te lovesti de situatii urate, dar nu avem ce face. Trebuie sa mergem inainte. Totul este trecator. Si eu am momentele mele cand imi vine sa urlu, dar incerc si eu sa fac ceva in timpul liber sa ma descarc. Zilnic fac ceva activitati, macar stiu ca ma duc sa casc ochii intr-un magazin. Orice. Incercati sa iesiti din starile astea pt ca va puteti imbonavi... Atata ne mai trebuie. Incercati sa va linistiti si in povestea asta cu anaful, nu va mai luati dupa toata lumea.
anabeauty37;n60497 wrote: multumesc lube, nu mai scriu ca e topic de taxe ..
eu m am invatat cu ele .. anii trecuti nici nu simteam , incasari mari, fara carte de munca obligatorie, 5% dividente, contabila 350 lei .. impozit 1% , nu ma durea capul.. Acum e jale ..nu imipermit sa stau sa ma bocesc
)
Relax! O sa ajungi la nebuni așa! Pe rând!
Relax! O sa ajungi la nebuni așa! Pe rând!
-
AlexxaSymbol
Bai, fetelor! Creati un topic de jelit dar nu mai umpleti paginile aiurea aici ca nu am atatea batiste
) sa ne focusam pe subiectul concret, ca of-uri si suparari si frustrari din prisma job-ului si socializare slaba, cred ca avem toate, dar cum e orice meserie vine si cu avantaje si cu dezavantaje. Facem asta, ne asumam si asta e, mergem inainte pana cand s-o putea dar hai sa pastram subiectul clar si sa scriem doar cand avem informatii concrete sau cazuri care s-au intamplat, sa invatam una de la alta, in caz de doamne fereste ceva, sa stim ce sa facem. Panica nu are rost sa inducem, ce fac, ne aresteaza? Sa ne aresteze, mergem si la puscarie, nu o fi capat de lume
))
Alexxa, macar la puscarie avem mancare si cazare.
))
pacat ca nu ne lasa astia sa facem videochat direct de la puscarie. Am vazut atatea chestii faine la fete pe net, live din baie, bucatarie, balcon...da de la puscarie n-am mai vazut.
))
Hai sa terminam cu dramele.
pacat ca nu ne lasa astia sa facem videochat direct de la puscarie. Am vazut atatea chestii faine la fete pe net, live din baie, bucatarie, balcon...da de la puscarie n-am mai vazut.
Hai sa terminam cu dramele.
Bună lume !
Astăzi am aterizat și eu pe aici, am citit cam toate mesajele pana pe la pg 14, 15 ! Vad ca din octombrie 2023 nu s-a mai postat nimic ! Eu in urma cu vreo săptămână am primit " acel" email de la Stripchat... Nu sunt deloc doritoare sa fac vreun SRL, pana nici PFA nu vreau..pana pe 25.05'24 am înțeles ca ar trebui platii impozitul pentru veniturile pe 2023(mai e timp, pana atunci or aparea si informatii de la alte site-uri). Aveți idee care este suma de încasări anuala de la care trebuie obligatoriu plătit CAS ul etc ? 12, 24 salarii minime brut x 12 luni ? Mersi..
Astăzi am aterizat și eu pe aici, am citit cam toate mesajele pana pe la pg 14, 15 ! Vad ca din octombrie 2023 nu s-a mai postat nimic ! Eu in urma cu vreo săptămână am primit " acel" email de la Stripchat... Nu sunt deloc doritoare sa fac vreun SRL, pana nici PFA nu vreau..pana pe 25.05'24 am înțeles ca ar trebui platii impozitul pentru veniturile pe 2023(mai e timp, pana atunci or aparea si informatii de la alte site-uri). Aveți idee care este suma de încasări anuala de la care trebuie obligatoriu plătit CAS ul etc ? 12, 24 salarii minime brut x 12 luni ? Mersi..
Bună lume !
Astăzi am aterizat și eu pe aici, am citit cam toate mesajele pana pe la pg 14, 15 ! Vad ca din octombrie 2023 nu s-a mai postat nimic ! Eu in urma cu vreo săptămână am primit " acel" email de la Stripchat... Nu sunt deloc doritoare sa fac vreun SRL, pana nici PFA nu vreau..pana pe 25.05'24 am înțeles ca ar trebui platit impozitul pentru veniturile pe 2023(mai e timp, pana atunci or aparea si informatii de la alte site-uri). Aveți idee care este suma de încasări anuala de la care trebuie obligatoriu plătit CAS ul etc ? 12, 24 salarii minime brut x 12 luni ? Mersi..
Astăzi am aterizat și eu pe aici, am citit cam toate mesajele pana pe la pg 14, 15 ! Vad ca din octombrie 2023 nu s-a mai postat nimic ! Eu in urma cu vreo săptămână am primit " acel" email de la Stripchat... Nu sunt deloc doritoare sa fac vreun SRL, pana nici PFA nu vreau..pana pe 25.05'24 am înțeles ca ar trebui platit impozitul pentru veniturile pe 2023(mai e timp, pana atunci or aparea si informatii de la alte site-uri). Aveți idee care este suma de încasări anuala de la care trebuie obligatoriu plătit CAS ul etc ? 12, 24 salarii minime brut x 12 luni ? Mersi..