Help! Declaratie venituri 2023
-
anabeauty37
Cata, sper ca nu la mine te referi , eu am spus de 100 ori , lucrez legal cu srl, incasez banii in paxum busness si din paxum busness fac transferurile in contul firmei , asa scap de comisioanele siturilor, plus bancile creeaza probleme nu prea accepta plati de la situri si din paxum busness e ok .. toate siturile imi trimit plata in paxum busness si de acolo transfer in banca, intra rapid . nici macar nu am card atasat la acest paxum busness, am doar cont din care transfer in firma, asta in caz ca la mine te referai .
-
anabeauty37
aaa ok:) eu chiar nu am nici un interes... sincer, desi fac bani din videochat sunt in depresie . in ultimul timp ma afecteaza rau munca asta , cred ca ajung pe xanax .. sunt aici daca va pot sfatui cu ceva cu drag, dar sper pentru noi toate sa fim bine, stiu cat de greu este.. cu varsta a inceput sa ma afecteze dar sunt inca dependenta sa banii astia .. :.. din care dau si la stat, fuck 
Nu exista. Nu te cunosc dar nu imi dai impresia unei femei slabe de caracter. Gasesti moduri de a-ti ridica moralul, lasa'l naiba de xanax ca withdrawl'ul la el..nu justifica "linistea" partiala si temporara. Focus pe pasiuni, pe sport, pe actvitati care stimuleaza in mod natural aceeaai hormoni. E doar o perioada, gasesti o modalitate de a schimba dispozitia, stii asta.
-
anabeauty37
lola, multumesc! din pacate nu resuesc sa imi revin, am o tuse cronica de 2 ani jumatate si stari de rau , am mers la 50 de medici pe toate domeniile, nu am nimic se pare , cica tulburari de somatizare , adica este totul emotional dar refuz sa aacept si ma tot caut la toti doctorii. am fost la psihiatru, evident ca mi a recomandat psihoterapie, unde am mers si asta e de lunga durata, ca sa imi zica ce? sa renunt la ce ma afecteaza , si principalul este munca, dar uite ca an de an zic ca renunt dar viata e din ce in ce mai scumpa si invata cu bani , fac crize de anxietate ca nu as ai face, si ma invart in cercul asta .. eu nu vreau sa ma simt rau dar creierul meu asa percepe :
Te înțeleg, mă simt la fel. Parcă degeaba muncesc și fac banii. Când trag linia, nu rămân cu mare lucru și chestia asta mă deprimă rău mai ales în ultima perioadă. Simt ca muncesc numai pt taxe ca să nu rămân în urmă. Tot aștept să vină o perioadă mai bună să pot respira și eu pentru mine.
[USER=9594]anabeauty37[/USER] exista un grup pe Telegram, Secretele Mariei. Este un subgrup "suport enotional" si sunt cateva fete care cred ca te ridica si din morti cu energia lor acolo:-) Nu e ( inca) atat de poluat de boti, spam..etx si panica e limitta in grupul de taxe acolo.
anabeauty37;n60486 wrote: lola, multumesc! din pacate nu resuesc sa imi revin, am o tuse cronica de 2 ani jumatate si stari de rau , am mers la 50 de medici pe toate domeniile, nu am nimic se pare , cica tulburari de somatizare , adica este totul emotional dar refuz sa aacept si ma tot caut la toti doctorii. am fost la psihiatru, evident ca mi a recomandat psihoterapie, unde am mers si asta e de lunga durata, ca sa imi zica ce? sa renunt la ce ma afecteaza , si principalul este munca, dar uite ca an de an zic ca renunt dar viata e din ce in ce mai scumpa si invata cu bani , fac crize de anxietate ca nu as ai face, si ma invart in cercul asta .. eu nu vreau sa ma simt rau dar creierul meu asa percepe :
Pune și cumpăra un animal de companie in caz ca nu ai! O sa te relaxeze mult, s.au poate ai soț, copil nu știu. Eu am 2 caini; ma plimb zilnic cel puțin 2 ore. Toți ne simțim excelent cur tonifiat, somnul e somn, imi place așa.
Pune și cumpăra un animal de companie in caz ca nu ai! O sa te relaxeze mult, s.au poate ai soț, copil nu știu. Eu am 2 caini; ma plimb zilnic cel puțin 2 ore. Toți ne simțim excelent cur tonifiat, somnul e somn, imi place așa.