Help! Declaratie venituri 2023
-
Intheshadow
Mergi si citeste despre legea dac7 in limba engleza si vezi dupa daca e groasa treaba,,,ei iti cer doar tax number,p astia nu i intereseaza daca tu platesti sau nu…
-
evafromheaven
Este alegerea ta ce ce vei face mai departe.
Nimeni nu stie sigur 100% daca siteurile chiar vor da report cu adevarat . Unele siteuri ca Chaturbate nici macar nu da un raspuns clar in legatura cu asta.
Deci fiecare pe riscul sau
Nimeni nu stie sigur 100% daca siteurile chiar vor da report cu adevarat . Unele siteuri ca Chaturbate nici macar nu da un raspuns clar in legatura cu asta.
Deci fiecare pe riscul sau
Figuri eu cred ca tu tratezi problema aceasta mult prea la superficial ca sa zic asa , nu e vb ca ne speriem ca ''proastele'' asa cum consideri tu e vb aici ca sa introdus o lege care ne vizeaza in prinicipiu pe noi ''videochatite-le'' si ca ne vor obliga sa platim la stat si daca nu o vom face ne poate paste amenzi extrem de grave sau puscarie in cel mai rau caz dar deja vb prea departe ! Noua lege spune clar ca toate siteurile de videochat ne vor raporta veniturile la statul roman mfc-ul si multe alte siteuri deja ne au anutat , nu conteaza ca scotem sau nu banii prin paxum cosmo etc ei ne iau dupa siteuri deci nu mai e de joaca ca idee!!! De aceea am pus intrebarea si eu ca si multe alte modele sunt pusa intr o situatie in care incerc sa nu ma trezesc cu anaf la ''usa'' cum deja multe au patito ! Asa ca eu zic sa nu ne mai dam zmei aiurea si sa incercam sa ne ajutam reciproc ! Ei special au facut legea ca noi sa nu mai putem scapa de taxe si impozite !
DeeaCam29 si eu si Intheshadow incercam sa va spunem ca legea nu se aplica decat pentru site-urile din europa.Dar si acestea cer tax number.tu bagi cnp-ul si ai terminat povestea.Nu o sa iti declare niciun site tie la anaf nimic.sunt atatia evazionisti adevarati in tara asta,care fac sute de mii de dolari de care anaf nu se atinge.stai linistita ca nu se atinge nici de tine care faci 30-50000 de dolari pe an.pe mine ma scarbesc cele care bombardeaza site-urile cu fel si fel de intrebari despre acest lucru.lasa dracului site-ul sa iti spuna ce sa faci daca trebuie sa faci ceva cand trebuie.Nu mai scormoniti voi cacatul.ca nu are niciun rost.si inca ceva.nu a intrat niciodata anaful peste nici un model independent in casa.daca a intrat undeva,a intrat peste studiourile care nu au declarat sute de mii...asa ca stai linistita ca nu vine nimeni peste tine.mergi pe burta in continuare
-
biablondina
Asa iti cer cnp-ul sau cui-ul si atat, nu? Asta este concluzia trasa de tine din tot textul ala de dac7 care e scris pe lex.europa? Zic sa ne limitam la citit propozitii scurte cu cat mai putine informatii sau continut ca textele legislative nu sunt pentru toata lumea. Uite un rezumat pe intelesul tau, in engleza.
"Under DAC7, certain platform operators are required from 1 January 2023 to collect and annually report information on certain sellers on their digital platforms to the tax authority of an EU Member State.
Subsequently, the EU Member State to which the information is reported is required to automatically exchange this information with the tax authority of the EU Member State in which the reportable seller is a resident and, if the seller rents out immovable property, with the competent authority of the EU Member State in which the immovable property is located.
The new DAC7 tax rules apply to digital platforms operating both inside and outside the EU since 1 January 2023. Annual reports are required by the end of the first month following the reporting year. The first DAC 7 report is therefore due by 31 January 2024
Platform operators must also inform their sellers which data they pass on to the tax authorities"
"Under DAC7, certain platform operators are required from 1 January 2023 to collect and annually report information on certain sellers on their digital platforms to the tax authority of an EU Member State.
Subsequently, the EU Member State to which the information is reported is required to automatically exchange this information with the tax authority of the EU Member State in which the reportable seller is a resident and, if the seller rents out immovable property, with the competent authority of the EU Member State in which the immovable property is located.
The new DAC7 tax rules apply to digital platforms operating both inside and outside the EU since 1 January 2023. Annual reports are required by the end of the first month following the reporting year. The first DAC 7 report is therefore due by 31 January 2024
Platform operators must also inform their sellers which data they pass on to the tax authorities"