Am cerut un statement pt anul 2023 tocmai pt a face plata taxelor mai usoara ,asa cum le ofera modelelor din SUA.
Nu am intrebat altceva
Help! Declaratie venituri 2023
Helppppppp !! Buna tuturor sunt model independent din anul 2020 lucrez cu cb , mfc si strip nu m am legalizat niciodata deoarece nu am vazut sensul sa dau banii statului aiurea atata timp cat eu scot banii din cosmo si paxum si colaborez cu siteuri din strainatate dar acum mai nou am primit azi un mail de la mfc prin care mi se cere urgent tax it ca pe viitor sa pot primi banii in continuare !
Sunt foarte suparata pt ca nu vreau sa renunt la acel site la nici unul din cele 3 pentru ca pe toate imi castig painea ! Acum intrebarea mea este wtf is going on?????? Sunt obligata sa imi fac pfa sau cum procedez mentionez ca de la cb si strip inca nu am primit nimic dar de la mfc da ! Nu am avut in viata mea un pfa ce trebuie sa fac chiar voi avea probleme daca nu imi voi face pfa ? PLS HELP orice raspuns e bun venit chiar am ramas cu gura cascata !
-
Cristina22
Verifica la stripchat, model news! Au anuntat acum câteva zile si ei. Probabil curând și Chaturbate din păcate
-
Cristina22
E un intreg subiect aici si e grupul Mariei pe telegram unde s-a vorbit mult mai pe larg, daca te ajuta secretele Mariei se numește
-
Intheshadow
Sites din America nu au trb cu legea dac 7,ei cer pt a avea acolo detaliile fiecarui model,nu dispera,nu te obliga nimeni sa declari nimic,rapoarte se trimit la Luxembourg nu in Romania,nu mai lua in seama chiar tot ce se scrie pe aici…nici eu nu am declarat si nici nu am de gand sa declar
-
Intheshadow
Si daca nu ai tax number introdu cnp si gata,eu asa am procedat la Xlove si nu a fost nici o prb…
-
Intheshadow
Anumite siteuri raporteaza pe anul 2023 doar…momentan nu declari nimic si nu faci nimic,atata timp cat nu scoti banii pe banci romanesti nu ai treaba…linisteste te
-
biablondina
E groasa treaba deja
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"mfcccc.jpg","data-attachmentid":60242}[/ATTACH]
Attached files
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"mfcccc.jpg","data-attachmentid":60242}[/ATTACH]
Attached files