Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Veronica22

Revin cu update ptr cine este interesat. Am reusit sa imi deschid cont bancar pe firma la Libra Bank. L-am deschis online, fara a ma mai duce la banca. La ei cand trebuie sa completezi datele despre firma si sa spui domeniul de activitate, printre optiuni au si videochat...deci ei inca accepta fara probleme sa lucreze cu domeniul asta.
lulu

interesant . m am uitat online peste banca asta si nu am inteles unele comisioane care erau maricele. din paxum bussines pt noile conturi transfer. catre banca pe pers juridica se poate DOAR cu transfer SEPA in euro .sa ai in vedere si asta . numai la pachetul Shine IMM au optiunea de incasare in euro cei de la libra
No avatar
anabeauty37

Lulu eu primesc in paxum busness dolari si de acolo ii trimit in contul firmei in lei , in contul de lei .. Dar daca Libra daca accepta plati din videochat atunci nu mai e nevoie sa aiba paxum busness transfer direct din site catre banca, doar ca sunt comisioanele mai mari .. Cb de exemplu 45$ la fiecare transfer bancar .. Si daca tot vor legalitate , sa vorbeasca cu bancile sa accepte platile, facem firma, muncim, vrem sa platim taxe dar bancile nu accepta plati din videochat .. ca la noi la nimeni .
No avatar
Veronica22

Si eu tot la fel am trimis de cateva ori dar din paxum personal. M-am gandit ca daca e posibil la paxum personal ar trebui sa fie posibil si la business..dar voi vedea dupa ce voi reusi sa deschid contul.

Din pacate, statul nu a fost in stare sa reglementeze domeniul asta nici dupa atatia ani...daramite sa le pese daca ne accepta bancile platile sau nu.
No avatar
Veronica22

O sa vad cand voi deschide contul ce optiuni am. In ceea ce privește comisioanele...acum nah, nu ma cramponez in 50 lei. Cam asta e comisionul de administrare la maj bancilor. Tranzactii multe nu am de facut si de obicei acestea nu costa mai mult de 5 lei/ tranzactie.
No avatar
lube69

Da ! Ai dreptate!
No avatar
lube69

Si stripchat declară veniturile modelelor! Au anunțat de ieri! Dar nu înțeleg streamate de ce nu ne informează câți $ am încasat anul trecut? Ca Sa știm și noi ce declarăm! Eu am renuntat la a mai lucra pe streamate pt va nu mai merge deloc și nu vad sensul plus mereu bătăi de cap cu probleme tehnice.
lulu

Cei de la paxum asa mi au sous pt bussines account :din paxum bussines pt noile conturi transfer. catre banca pe pers juridica se poate DOAR cu transfer SEPA in euro .din nou asta se refera la noile contturi si au spus ca lucreaza sa implementeze sa se poate rrimite iar cum trimiti tu . tu avand contul mai vechi ai optiunea asta dar se pare ca au schimbat de ceva timp ....
No avatar
evafromheaven

Exact,si eu am cautat si nimic
No avatar
evafromheaven

Toate veniturile sau doar +2000€?
Scrie răspuns