Help! Declaratie venituri 2023
-
AnaAreMere
Adica după părerea ta doar proastele lucrează în videochat sau cum ca nu înțeleg? Iar jignești. Și de data asta o industrie întreaga. Faptul ca faci videochat nu înseamnă să știi doar ce brand de jucării nu te irita în vagin draga mea sau cum sa dai din fund, mai știi și tu o istorie, o economie, o sociologie ca doar nu traiesti degeaba. Dacă n ai făcut educație financiara la școală nu înseamnă că nu te poți educa tu personal în acest sens, dar na, dacă tu asa consideri ca doar proastele fac meseria asta, succes pe mai departe in gandirea asta inchisa. Poate înțelegi ca iti trebuie mai mult decât sa știi sa arăți o țâță pe afară în meseria asta ca să faci bani ca lumea!
-
AnaAreMere
Taci dracu din gura țață proastă fara 2 neuroni! Infractoare de 2 lei sper sa ți iei un mare ban sa nu ți mai vad figurile pe burta goala pe aici lepra infractoare care ești! Mănânci la cacat cu polonicul și ma iei ca îmi închipui ca știu ceva despre tine? Pai fa proasto, numai după ce comentarii lași îmi dau seama ca ești făcută grămadă. Hai marș du te dracu!
-
anabeauty37
Asa este , fatei de pe celelat forum ii intrau in cont de la multimedia si etc ..eu cred ca banii intrau in banca si scotea cu cardul altfel nu stiu cum vedea banca de la cine a primit .. ... de acum nu mai conteaza pt ca siturile vor informa, nu mai conteaza pe ce card ar putea careva scoate bani cand anaf o sa aiba lista cu incasarile pe 2024 pt fiecare persoana bani trmisi in paxum, safecard si nu stiu mai ce .. cine vrea sa se mai riste probabil urmeaza sa scrie pe aici am primit notificare , asta va fi trendul ..
-
AnaAreMere
Da, ma oftic maxim pe o țărancă proasta, needucată, analfabetă și inculta ca tine, ca are cineva de ce sa se oftice pe tine. Esti plina de calitati. Vezi ca după virgulă se pune spațiu, la fel și după ce închei o fraza pui punct. Dar na, normal ca tu dacă ai 3 clase ca trenul de unde naibii să știi. Și mai ușor cu slur-urile (cauta pe google ce sunt acelea "slurs" ca sunt sigura ca nu știi ce înseamnă la cât ești de analfabeta). Dintre toate înjurăturile și jignirile din lume tu folosești cuvântul "retardata", de 2 ori chiar, jignind o categorie de oameni care are cu adevărat o boala mintală, excluzand-o automat și folosind boala acelor oameni ca o jignire. Vezi ca suntem în 2024, nu în 2003 sa poți sa vorbești chiar ce vrei tu pe internet. Vezi ca digi sau Vodafone sau ce alt contractor de servicii ai tu de internet știe tot ce faci pe internet, toate paginile pe care le accesezi, tot istoricul. Ca idee. Ca tot iti place sa te lauzi ca ești evazionista și folosești slur-uri. Mai updateaza-te și tu ca ești în urma rău de tot și mi e sa nu ajungi, saraca de tine, pe la vreo instanta de judecata sau pe la mititica, ca vad ca nu te potolești.
-
AnaAreMere
Corect! Poate cu ocazia asta se mai trezesc și unele ramase pe la începutul anilor 2000 care încă mai cred ca autoritățile sunt proaste și ca ele pot face orice pe internet ca nu au nicio repercusiune! Indiferent de card, anaf va avea desfășurătorul la toate încasările noastre, după cum am fost anunțate. End of story!