chaturbate kill meee!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
lube69

buna dimi fetelor ! poate sa-mi explice cineva de ce pe chaturbate indiferent ce show fac am 20 de gri ? maxim 25 sa zic rotunjit cu Romania nebanata ! am obs, am rezolutie 720 ! camera buna,net bun totul e ok la mine ! ce se intampla? voi ce server folositi? multumesc frumos ! astept cateva sfaturi!
No avatar
anabeauty37

buna! pe cb este concurenta ff mare , sunt 110 pagini online zilnic .. eu sunt de regula model de prima pagina , ma rog, acum nu prea mai lucrez, dar din experinta mea ca model de prima pagina, nu stateam o secunda, danse... tease non stop si vorbit ..glumit tot timpul , atentie fiecarei persoane, de la welcome . thanks for folowing, i think i saw u around before and bla bla .. de cand deschid pana inchid, daca ma asez sau daca se termina povestile . pleaca, au nevoie de ceva sa ii tina in camera, sa se uite asa la tine si tu la ei nu stau .. e greu cu 25 ca n ai cu cine vorbi ., doar ca in timp aduni mai multi doar cu atitudine sau un show interant ...trebuie sa te imprieteniste cu cativa, sa ii rogi sa vorbeasca cu tine cat esti on,. si asa macar ai putina altmosfera in camera nu stai deprimata, ca sa mai intre si altii ..f mult conteaza sa vorbesti cu ei, sa fii pisi,,,, ca apreciezi prezenta lor, ca vin de fiecare data sa te sustina, le cere sfaturi ca le place . trebuie sa interactionezi cat de mult poti .. altfel nu se va schimba nimic, nici ei nu se vor implica mai mult.. decat se uita si pleaca
No avatar
Figuri

Numai dupa acest comentariu meriti prima pagina...Felicitari,ai mare dreptate.Doar cu o asemenea atitudine faci bani.Sigur esti o fata desteapta...Felicitari inca odată
No avatar
lube69

Multumesc frumos pt sfaturi!
No avatar
lube69

Multumesc frumos pt sfaturi! Apreciez!
No avatar
lube69

No avatar
lube69

anabeauty37;n59328 wrote: buna! pe cb este concurenta ff mare , sunt 110 pagini online zilnic .. eu sunt de regula model de prima pagina , ma rog, acum nu prea mai lucrez, dar din experinta mea ca model de prima pagina, nu stateam o secunda, danse... tease non stop si vorbit ..glumit tot timpul , atentie fiecarei persoane, de la welcome . thanks for folowing, i think i saw u around before and bla bla .. de cand deschid pana inchid, daca ma asez sau daca se termina povestile . pleaca, au nevoie de ceva sa ii tina in camera, sa se uite asa la tine si tu la ei nu stau .. e greu cu 25 ca n ai cu cine vorbi ., doar ca in timp aduni mai multi doar cu atitudine sau un show interant ...trebuie sa te imprieteniste cu cativa, sa ii rogi sa vorbeasca cu tine cat esti on,. si asa macar ai putina altmosfera in camera nu stai deprimata, ca sa mai intre si altii ..f mult conteaza sa vorbesti cu ei, sa fii pisi,,,, ca apreciezi prezenta lor, ca vin de fiecare data sa te sustina, le cere sfaturi ca le place . trebuie sa interactionezi cat de mult poti .. altfel nu se va schimba nimic, nici ei nu se vor implica mai mult.. decat se uita si pleaca

No avatar
Intheshadow

Stiu ca tu lucrezi pe streamate ca scriai pe forum,am o intrebare,poti sa intrii online?ma chinui de 2 ore si imi zice conexion lost…la tn merge?
No avatar
lube69

Nu merge! Inca nuu
Scrie răspuns