I-am intrebat eu.
Si asta mi au raspuns.
Help! Declaratie venituri 2023
Neatza. Vezi ca si in SUA se face evaziune fiscala, mi-a povestit mie un membru de una care a spus ca isi baga banii prin Egipt si Uk. Sunt cazuri si cazuri. Sunt si modele care declara sumele mari, dar cele ce fac sume de pana-n 5000$(zic asta ca la ele sunt sume mici)...nu declara. Sunt tipe din SUA care nu fac cine stie ce bani...poate nici 2000. Sumele astea pt ele sunt mici, comparativ cu traiul lor. Si mi-a mai spus mie acel memru despre cum se face spalare de bani acolo, cu banii de pe videochat vs parintii lor. Modelele scoteau banii cash de la bancomat, il dadeau cash ul familiei si de banii reali, munciti de parinti isi luau case, masini, etc. Cat sa spuna la fisc ca am luat casa cu banii de la tata, mama etc. In SUA sunt acum fete cu morcovu-n cur rau de tot. Este fix ce v-am lasat intr-un comentariu zilele trecute "nu se intampla doar la noi"....
Si in SUA se face evaziune fiscala din asa ceva, nu exista un acord intre ei si Uk, Egipt, China...si altele. Eu spun doar ca din ianuarie dispar multe modele, inclusiv studiouri mici se inchid.
Si in SUA se face evaziune fiscala din asa ceva, nu exista un acord intre ei si Uk, Egipt, China...si altele. Eu spun doar ca din ianuarie dispar multe modele, inclusiv studiouri mici se inchid.
Sunt curioasa daca chiar o sa se intample ceva concret sau e doar panica aiurea... Oare chiar credeti ca toata lumea din domeniu va fi 100% legala de la anul?
Acuma si daca va duceti si le dati mura-n gura incasrile din paxum, cosmo, etc. din panica sau ca spune cineva ca metodele astea de plata sunt evaziune fiscala , pai daca siteu-rile le ofera in plm si sunt doar cateva banci romanesti care accepta veniturile din videochat, nu e suficienta acoperirea...? Hai sa gandim rational!
Acuma si daca va duceti si le dati mura-n gura incasrile din paxum, cosmo, etc. din panica sau ca spune cineva ca metodele astea de plata sunt evaziune fiscala , pai daca siteu-rile le ofera in plm si sunt doar cateva banci romanesti care accepta veniturile din videochat, nu e suficienta acoperirea...? Hai sa gandim rational!
Sunt curioasa daca chiar o sa se intample ceva concret sau e doar panica aiurea... Oare chiar credeti ca toata lumea din domeniu va fi 100% legala de la anul?
Acuma si daca va duceti si le dati mura-n gura incasarile din paxum, cosmo, etc. din panica sau ca spune cineva ca metodele astea de plata sunt evaziune fiscala , pai daca siteu-rile le ofera in plm si sunt doar cateva banci romanesti care accepta veniturile din videochat, nu e suficienta acoperirea...? Hai sa gandim rational!
Acuma si daca va duceti si le dati mura-n gura incasarile din paxum, cosmo, etc. din panica sau ca spune cineva ca metodele astea de plata sunt evaziune fiscala , pai daca siteu-rile le ofera in plm si sunt doar cateva banci romanesti care accepta veniturile din videochat, nu e suficienta acoperirea...? Hai sa gandim rational!
Scapa cine poate, nu toti declara.
Deci, uite poveste aici: un membru de-al meu din SUA, dadea bani pe chaturbate la modele pt showuri mici c2c, doggy...chestii de genu. Vazand ca poate face bani si el din c2c, a bagat buletinul, si a inceput sa produca sume mici...pe care le dadea tot catre fete. Faza este caaaa...
)) din 2021 pana acum s-a indragostit unu de el:)))) Il ia in privat si ii da bani...cam 20000-30000 tokens pe luna. Asta inseamna ca el castiga cam 1000-2000$ pe luna. El s-a bucurat de bani, mi-a spus ca a luat banii prin Cosmo si nimeni nu i-a zis nimic. El mai are un job, dar sta online asa...cand are timp, cand vine membru ala al lui... Si a spus ca a luat banii... Cam 10000-15000...$ pe an fara probleme. Nu i-a cerut site ul nimic de la fisc, nimic. Si a spus ca se bucura de bani fara stres. Acum, se teme. De altfel, el mai vorbeste si cu doamne din SUA, femei casnice. Barbatii lor castiga bani, ele mai fac cate un videochat sa mai aiba un ban de bucunar si cam aia e. Presupun ca le stiti pe acele doamne mai grasute, cu par alb, cu buricul intre tate:))) care se fac online din bucatarie, din garaj....etc. Eh...nici ele nu produc cine stie ce, pt ca nu se bazeaza pe aceasta activitate avand in vedere faptul ca sotii lor muncesc. Si nici ele nu pare ca si-au declarat veniturile. Nici pe ele nu le-a intrebat nimeni nimic, asta pana acum cu noua lege. Si totusi uite, se intampla si "la casele mai mari" cazuri de evaziune fiscala. Nici la ei nu e roz. Stiu romanca plecata in Spania care nu-si declara, stiu alta in Italia, inca una in Austria. Am auzit de la un studio ca au vorbit cu o poloneza, tipa din Lituania. Deci nu e doar la noi. Nu stiu ce sa spun... O sa vedem efectele pe viitor.
Deci, uite poveste aici: un membru de-al meu din SUA, dadea bani pe chaturbate la modele pt showuri mici c2c, doggy...chestii de genu. Vazand ca poate face bani si el din c2c, a bagat buletinul, si a inceput sa produca sume mici...pe care le dadea tot catre fete. Faza este caaaa...