Despre Stripchat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cristina22

Geany;n59220 wrote: Acest rapuns l am primit cu doua saptamani in urma.
ma gandesc ca deja stiau

Si eu mailul de mai sus, vineri. De declarat vor declara toți, mai mult ca sigur.
No avatar
Geany

Aia e . … inca ma gandesc daca sa declar cele 5 luni lucrate din 2023.
Oricum am inchis conturi tot si nu mai vreau sa activez in domeniu.
No avatar
Figuri

Ce lume idioata....sunteti de pe alta planeta fratilor...Ce treaba are site-ul american sa iti declare tie veniturile la anaf-ul romanesc...sunteti penibil.
No avatar
lube69

Figuri,nu ai dreptate aici ! E legea asta DAC7 ! Obliga toate platformele online sa declare tot la fisc . De ce nu vreai sa intelegi ? Tu crezi ca ei sunt prosti? Stiu ca se fac bani multi online. Ma mir cum de nu au facut acesta treaba cu ani in urma .
No avatar
Figuri

Iube69 esti praf si induci lumea in eroare.Declara-ti tu veniturile si nu mai da informatii de rahat.gandeste logic in primul rand.atata timp cand este un venit dintr-o tara straina,incasat intr-un cont strain,tu practic nu ai nicio treaba cu romania.Desi o sa spui ca esti o persoana "inteligenta" ca activitatea se desfasoara pe teritoriul romaniei.am mai spus asta.activitatea se desfasoara la tine in casa si nu stie nici dracu.decat tu si cu labarii care iti da tokeni.
No avatar
Figuri

De ce mai sunt oamenii astia cu adevarat destepti de la paxum si nu isi baga lumea conturile romanesti?Astia care tot vorbiti de declarat veniturile,nu sunteti decat niste studiouri de rahat care vreti sa speriati cateva fete si sa vina la voi sa "le declarati veniturile la anaf",ca lor le este ori jena ori este prea complicat pentru ele sa se intereseze sa isi deschida o firma sau pfa.
Asa ca fetelor care lucrati de acasa...mergeti in continuare fara stres si incasati in continuare pe paxum ca nu se va lega nimeni de voi.
Midar_Stripchat

Buna tuturor,

In legatura cu intrebarile despre raspunsul Stripchat-ului la noua lege DAC7 :

Confirmam ca trebuie sa urmam noile reglementari privind legea DAC7 si vom posta in curand un anunt oficial cu mai multe detalii.

Voi anunta aici pe forum imediat ce avem mai multe informatii si detalii.

Pana atunci va stau la dispozitie pentru mai multe intrebari, curiozitati si discutii .​
No avatar
anda290

stripchat,cea mai urata experienta,de cand fac videochat.
No avatar
anda290

stripchat,cea mai urata experienta,de cand fac videochat.degeaba va tot faceti reclama,sunteti varza pe toate planurile......
Midar_Stripchat

Sterge Mesajele din chat-ul privat

Daca ai trimis un mesaj gresit unui membru sau doar te-ai razgandit si vrei sa modifici , acum ai posibilitatea de a sterge mesajul respectiv:

click pe cele 3 punctulete din dreptul mesajului dorit -> Sterge mesajul

!​! Membri isi pot sterge si ei propriile mesaje .
!! In momentul in care alegi varianta de a sterge mesajul, acesta o sa dispara atat din chatul tau cat si a membrului.

Tie cum ti se pare aceasta noua functie?

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"custom","height":"283","width":"424","data-attachmentid":59504}[/ATTACH]

Attached files
Scrie răspuns