daca iubita mea e insarcinata poate lucra?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Andrei85

Buna,iubita mea e însărcinată in al doilea trimestru de sarcina ar putea sa lucreze si ea?eu lucrez de acasa dar am vrea sa facem cuplu si desigur si ea singura.
No avatar
anastasia

Andrei85;1537 wrote: Buna,iubita mea e însărcinată in al doilea trimestru de sarcina ar putea sa lucreze si ea?eu lucrez de acasa dar am vrea sa facem cuplu si desigur si ea singura.

Eu cred ca ar putea lucra, desi este insarcinata. Nu inteleg de ce nu ar putea lucra. Sfatul meu este sa iei legatura cu un studio si sa vorbesti cu persoana care se ocupa de interviuri/angajari.
Nord

Da poate lucra asta in masura in care ea este apta din punct de vedere al sanatatii ! Pregnant este o nisa foarte cautata !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Camelia

eu lucrez de acasa si cel mai bine este sa vorbesti cu o persoana de la vreun studio, asa cum a spus si Anastasia. din cate stiu eu, modelele care sunt insarcinate sunt foarte cautate pe site-uri. membrii isi doresc sa cunoasca astfel de modele, asa ca de ce nu? ar putea incerca si prietena ta.
Carina

Am avut si eu o prietena care a lucrat din studio pe toata perioada sarcinii.A facut multi banuti,dupa cum spunea si Nord sunt foarte multi membri interesati .....
No avatar
Andrei85

Super...merci însă vom lucra in continuare de acasa.
Leticia

Am si eu o colega care a lucrat pe perioada sarcinii si chiar era foarte căutată de membri cu fetisuri de acest tip.chiar si dupa ce a născut deoarece s-a întors la studio ii merge foarte bine si e funny ca membrii dau tipsuri buune sa vadă lapticul curgând.Un tip i-a dat 200 tok doar ca si-a pus lapte in cafea si a baut.
Money Makes the World Go Round
Alessia

Ideea este ca poti face multi banuti daca esti graviduta, dar depinde cat de departe esti dispusa sa mergi, unii membri au niste fetish-uri ciudate rau, cum ar fi sa simulezi nasterea ceea ce nu stiu cat de ok este pentru copil. :(
Scrie răspuns