Cont Epayservice blocat
-
juliahayes
buna. si eu am primit acel mail sa completez rubrica. eu nu le trimisesem mail. doar facusem plangerea aceeas la oafs
juliahayes;n59080 wrote: buna. si eu am primit acel mail sa completez rubrica. eu nu le trimisesem mail. doar facusem plangerea aceeas la oafs
Buna! Cum suna acel email si care este adresa de email de pe care care l-ai primit? Ne faci si noua un prinscreen, te rog?
Buna! Cum suna acel email si care este adresa de email de pe care care l-ai primit? Ne faci si noua un prinscreen, te rog?
eu22;n59077 wrote: Buna, a mai primit cineva e-mail de la MT.MTACC@pwc.com ? Imi cer sa completez sumele de bani care sunt disponibile in contul epayservice si sa le trimit lor e-mail.
Buna! Email-ul corect este MT.MTACC@pwc.com sau MTACC@pwc.com?
Buna! Email-ul corect este MT.MTACC@pwc.com sau MTACC@pwc.com?
-
juliahayes
la Account number eu am pus numarului Wallet ului si am trimis mail - de fapt 2 mailuri la cele 2 adrese de mail specificate de ei
juliahayes;n59100 wrote: la Account number eu am pus numarului Wallet ului si am trimis mail - de fapt 2 mailuri la cele 2 adrese de mail specificate de ei
Eu nu am primit niciun email de la ei, nu apucasem sa depun nici plangerea la OAFS. AM incercat sa le dau eu email, dar nu a raspuns nimeni.
Eu nu am primit niciun email de la ei, nu apucasem sa depun nici plangerea la OAFS. AM incercat sa le dau eu email, dar nu a raspuns nimeni.