Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent
seasammyblue, parerea mea este sa incerci sa iei legatura cu studiourile recomandate de Jasmine, sau sa incerci sa cauti si tu pe Google. Din moment ce iei legatura cu studiourile, poti intreba persoanele care se ocupa de angajari care sunt cerintele lor, regulile si asa mai departe. Dupa ce vei vorbi cu ei, cu siguranta vei putea lua o decizie care sa te avantajeze. Spor la cautari si sper sa gasesti ceea ce cauti :)
Buna fetelor! Ma intrebam la voi cum merge de acasa. La inceput am lucrat 8 luni la studio in care imi mergea foarte bine. De vreun an si jumatate lucrez de acasa si merge din ce in ce mai prost. Ar trebui sa ma alatur din nou unui studio sau pur si simplu videochatul nu mai este ca inainte? Multumesc frumos!
Pai de acasa daca lucrezi te plafonezi,asta e problema.La studio ai un program stabil si membrii stiu ca te gasesc acolo aproape zilnic,de acasa sigur ai chef azi maine nu mai ai si tot asa, plus ca eu una nu stau nemachiata in fata camerei, si la studio avem parte de machiaj profesionist la fiecare tura.De ce ai plecat de la studio daca iti mergea bine?Eu de asta nu vreau sa lucrez de acasa.Cred ca as innebuni sa stau inchisa in casa toata ziua, asa interactionez zilnic si mai iau o gura de aer si imi pastrez sanatatea mintala.
Money Makes the World Go Round
Ducesa;1552 wrote: Buna fetelor! Ma intrebam la voi cum merge de acasa. La inceput am lucrat 8 luni la studio in care imi mergea foarte bine. De vreun an si jumatate lucrez de acasa si merge din ce in ce mai prost. Ar trebui sa ma alatur din nou unui studio sau pur si simplu videochatul nu mai este ca inainte? Multumesc frumos!
Eu sunt convinsa ca domeniul videochatului a evoluat extrem de mult in ultimii ani, este din ce in ce mai bine, dar situatia este influentata de multi factori: depinde mult de la model la model, depinde de unde faci: din studio sau de acasa, este o mare diferenta. Am mai auzit de persoane care fac de acasa si se plang ca nu le mai merge ca inainte. Daca ar fi dupa mine, as recomanda doar colaborarea cu studioul, avand multe avantaje: programul stabilit, ajutorul din partea studioului, make-up, decor si multe altele; pe cand acasa...
Ducesa;1552 wrote: Buna fetelor! Ma intrebam la voi cum merge de acasa. La inceput am lucrat 8 luni la studio in care imi mergea foarte bine. De vreun an si jumatate lucrez de acasa si merge din ce in ce mai prost. Ar trebui sa ma alatur din nou unui studio sau pur si simplu videochatul nu mai este ca inainte? Multumesc frumos!
Eu sunt convinsa ca domeniul videochatului a evoluat extrem de mult in ultimii ani, este din ce in ce mai bine, dar situatia este influentata de multi factori: depinde mult de la model la model, depinde de unde faci: din studio sau de acasa, este o mare diferenta. Am mai auzit de persoane care fac de acasa si se plang ca nu le mai merge ca inainte. Daca ar fi dupa mine, as recomanda doar colaborarea cu studioul, avand multe avantaje: programul stabilit, ajutorul din partea studioului, make-up, decor si multe altele; pe cand acasa...
Ducesa, incearca sa faci o schimbare, sau sa vezi daca trebuie ceva schimbat/modificat/imbunatatit sau chiar inlaturat. poate o schimbare de look, de atitudine. eu mai fac din cand in cand cate-o schimbare (tot de acasa fac si eu) si nu ma plang absolut deloc. de tine depinde ce faci ca sa-ti mearga din ce in ce mai bine, sau macar sa te mentii la acelasi nivel,fara sa-ti fie afectate castigurile.
seasammyblue;1493 wrote: eu si daca as vrea sa lucrez la studio nu am cum pentru ca la mine in localitate nu sunt, asa ca ramane varianta de acasa...in schimb nu stiu ce sa aleg, nu m-am lamurit cum e cu lucratul pentru un stidio si cum e cu lucratul independent. si daca lucrez printr-un studio, care sa fie ala ca sunt infinite????? si vreti sa spuneti ca modelele de lucreaza independent de acasa platesc impozit la administratia finaciara???? offf si mai o groaza de nelamurir, cred ca mai dureaza pana ma apuc...
Buna, daca ai cum sa pleci din localitatea in care te afli, poti alege un studio care sa ofere cazare. Astfel ai putea incerca si aceasta varianta pentru a vedea daca ti se potriveste sau nu lucratul din studio.
Din punctul meu de vedere este mult mai avantajos sa lucrezi de acasa.Eu fac acest lucru de mai bine de un an si imi merge foarte bine.
Cel mai important este ca atunci cand esti "propriul sef" sa fii la fel de sever ca si cand seful tau ar fi o persoana straina.
Am avut o perioada mai putin placuta in viata personala si atunci nu am mai dat atat de multa importanta muncii pe care o fac, ma logam din cand in cand, stateam foarte putin logata, fara chef si categoric ca asta s-a reflectat in castigurile foarte slabe din acea perioada.
Deci, daca optezi pentru munca de acasa nu te lasa prada oboselii, a problemelor de zi cu zi, gandeste-te mereu ca la sfarsitul programului care ti l-ai facut trebuie sa iti iei banutii!
Cel mai important este ca atunci cand esti "propriul sef" sa fii la fel de sever ca si cand seful tau ar fi o persoana straina.
Am avut o perioada mai putin placuta in viata personala si atunci nu am mai dat atat de multa importanta muncii pe care o fac, ma logam din cand in cand, stateam foarte putin logata, fara chef si categoric ca asta s-a reflectat in castigurile foarte slabe din acea perioada.
Deci, daca optezi pentru munca de acasa nu te lasa prada oboselii, a problemelor de zi cu zi, gandeste-te mereu ca la sfarsitul programului care ti l-ai facut trebuie sa iti iei banutii!
Buna din nou!
Citind acest subiect, constat ca fiecare dintre voi are dreptatea lui. Nu exista o regula general valabila, este evident ca fiecare dintre noi avem pareri diferite deoarece suntem diferiti, avem necesitati diferite. Asadar, din punctul meu de vedere, cel mai bun loc de unde poti lucra in acest domeniu este acela unde te simti cel mai bine!
Cred totusi ca studio-ul este cea mai buna alegere pentru incepatori.:>
Citind acest subiect, constat ca fiecare dintre voi are dreptatea lui. Nu exista o regula general valabila, este evident ca fiecare dintre noi avem pareri diferite deoarece suntem diferiti, avem necesitati diferite. Asadar, din punctul meu de vedere, cel mai bun loc de unde poti lucra in acest domeniu este acela unde te simti cel mai bine!
Cred totusi ca studio-ul este cea mai buna alegere pentru incepatori.:>
Eu am ales sa lucrez in colaborare cu un studio, daca am intrebari sau nelamuriri, sun persoanele care se ocupa de noi, modelele de acasa, astfel nu raman in urma cu noutatile. Mi-ar fi placut sa lucrez la un studio, dar momentan nu am aceasta posibilitate, mai multe persoane au spus ca se castiga mult mai bine decat daca lucrezi de acasa. Momentan nu ma plang, studioul cu care colaborez imi ofera si suport tehnic ceea ce este foarte ok iar pe viitor cine stie, poate voi avea ocazia sa lucrez si din studio :P