Cum se face Squirt?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Carina

Pot sa ma consider norocoasa deoarece pana acum am avut putine cerinte de acest gen.Dar cand un membru mi-a cerut sa fac squirt am incercat sa ii atrag atentia asupra corpului meu,,plin de dorinta''.Le explic de la inceput ca pentru a ajunge in starea necesara este nevoie de timp si multa rabdare rabdare.Iar pe cei care ma intreaba daca in 1-2 minute reusesc sa fac squirt, ii evit.:)))
No avatar
Gabriella

Eu folosesc apa. Mereu am o seringa de 20 ml in apripiere. Deja m-am obisnuit si dureaza foarte putin sa o introduc, cam 5 secunde, mereu le spun ca am nevoie de prosop care e mereu langa mine dar nu in cadru asa pare ca ma ridic sa iau prosopul.
No avatar
Bianca

Interesant modul acesta Gabriella... nu m-am gandit niciodata ca as putea face fake in felul acesta. Singurul mod in care am facut fake pentru squirt a fost sa dau zoom pe pussy si sa torn apa din pahar, insa la seringa chiar nu m-am gandit. :P
Clara

Din cate stiu eu fake-ul nu este permis pe site-uri, asa ca nu prea ma bag la astfel de fapte...din punctul meu de vedere ulciorul nu merge de multe ori la apa si oricum se prind si membrii ca este fake, acum sa fim seriosi, avem de-a face cu barbati in toata firea nu cu copii de 5 ani. :P
Alessia

Chiar daca este interzis pe site-uri sa se faca fake, daca este facut atat de bine incat pare real, nu vad care ar fi problema. La urma urmei conteaza ca toata lumea are de castigat and everybody is happy :)
No avatar
IAndreea

nici eu nu am reusit timp de 2 ani, desi stiam sa fac in timpul actului sexual, singura nu puteam, cel mai simplu ii sa te iei pe tine singura fara sa fi online, te pozitionezi pe spate si iti bagi 2 degete ( imi pare rau dar nu pot explica fara sa sune porcos ) si le indoi in interior fix in partea unde aveti clitul dar pe interior, vei simti ca peretele vaginal ii umpic mai umflat acolo, nu se maseaza cu degetele ci cu mana, ti degetele incordate si indoite spre puctul de langa clit pe interior si tragi cu mana spre exterior. poti sa obti un squirt in mai putin de un minut dar evident tragi de timp cel putin 4-5 minute ca nu faci profit pe private scurte. Neaparat sa nu aveti unghii foarte lungi, nici nu sunt estetice si sunt sanse sa te zgarii pe interior, prosop ii logic ca ai langa tine, preferabil il pui sub fund si lasi destul material pe langa sa nu uzi patul, de asemenea ii foarte important sa te speli dupa de fiecare data, cand faci squirt mai scapi si umpic urina, as recomanda sa nu faceti mai mult de 1-2 ori pe zi ca nu ii igienic deloc squirtul dar rotunjeste umpic veniturile. orice fata poate face asta, doar ca multe doar misca degetele in interior si se asteapta sa mearga. Ai reusit sa faci squirt doar atunci cand iti curge lichid vaginal alb, squirtul nu ii transparent, accea ii doar urina , lucru absolut normal de care nu are de ce sa va fie rusine. Repet, spalati-va de fiecare data dupa, te poti imbolnavi serios de la urina.

Va rog frumos sa aveti multa grija cu squirtul, din cauza pozitiei pe spate multe fete incepatoare nu stiu sa isi traga fundul mai in exterior si le curge umpic urina in vagin, vaginul are flora sa care te curata pe interior dar cateodata nu ii de ajuns, recomandat ar fi sa faceti si un tratament cu Tamtum Rosa o data - de doua ori pe sapt, fie ca faceti squirt sau nu, de la jucarii, degete care au pipait tot posibilul si dupa merg in vagin se aduna microbi, in domeniul Videochatului tratamentul cu tamtum rosa ii foarte important, si neaparat in cazul squirtului

Stiu ca ce v-am scris eu aici va sperie umpic dar atat timp cat aveti grija de corpul vostru si va spalati nu se intampla nimic negativ.
Aveti grija de corpul vostrul fetelor ca exista viata si dupa videochat iar ciuperci ca Candida se pot forma si in mod natural fara a fi "cules " de la altii pe baza de stres si igiena necorespunzatoare.
Sper ca v-am ajutat si distractie in continuare :*
No avatar
ReGina

Nu pot simula ca fac squirt și nici nu aș putea face acest lucru în față camerei.Prefer să fiu sinceră,nu vreau să îi dezamgesc sau să își retragă banii de pe site-uri.
No avatar
fakesquirt

buna fetelor,

acum va puteti ajuta de acest dildo pt a avea un fake squirt

https://www.youtube.com/watch?v=R934QWQwcrI
No avatar
anabeauty37

sa mai si glumim, squirt este pee amestecat cu candida :)))
Scrie răspuns