Discutii intre modele
Acum depinde si de ce calculator ai si ce viteza de internet ai ! Degeaba webcam-ul este HD si calculatorul nu , sau degeaba ai webcam si calculator bun daca nu ai internet care sa te ajute sa transmiti HD plus ca daca mai folosesti si un slitter intra si acesta in calcul ! Dane relatii cu privire la calculatorul tau si la viteza de upload si poate ne dam seama de unde e probllema !
Live Cams | Live Sex |
styl;440 wrote: Pentru a reusi sa faci performanta pe LJ si sa castigi $$$ frumosi ai nevoie de urmatoarele:
PC dotat cu procesor intel I5 si 8 giga rami
Webcam de la Logitech model C920 sau una din videocamerele recomandate de LJ aici:
http://www.forumvideochat.com/f3/livejasmin-recomanda-noi-videocamere-95.html
Si nu in ultimul rand banda de upload sa fie de minim 6-8 Mbps pe serverele din UE respectiv Budapasta , unde are hostat momentan serverul LJ.
Fara aceste conditii vei fi unul din sutele de modele de pe LJ ce fac bani de seminte si cateodata si de o acadea.
6-8 Mbps sau 6-8 MBps? Din ceea ce am vazut eu personal cu ochii mei un encoder MPEG2 care transmite SD foloseste cca 5Mbps. Deci HD MPEG4 probabil este 6-8 Mbps dar te rog confirma-mi.
Multumesc.
-
TeatruStudio
Da, este foarte corect ceea ce spui, si pot sa confirm legat de webcam Logitech model C920 ca isi merita toti banii ;)