Help! Declaratie venituri 2023
O sa va fac un topic mai tarziu cu ce am discutat cu niste fete de la un studio. Le trimit acasa definitiv de la 1 ianuarie, ca nu produc bani. Au pus targeturi la unele studiouri, vor inchide locatii intregi ca nu au bani de chirie, facturi, calculatoare noi, etc. Pare ca fetele care lucreaza in studiouri pe bani putini si in ilegalitate au probleme. Cele de acasa au sanse sa supravietuiasca. O sa fie greu oricum pt toata lumea.
Presupun ca da, doar pe 2023, dar de fapt nu stie nimeni exact cum va fi cu DAC7..
Site-urile vor raporta conform DAC7 la Luxembourg Tax Authorities in fiecare an incepand din ianuarie 2024 si se presupune ca daca ANAF obtine informatiile si incasarile unui model de la Luxembourg Tax Authorities si modelul respectiv nu declara la randul ei la ANAF Romania atunci va fi problema.. cica ANAF poate face verificari si din urma, pe ultimii 5 ani !!
Despre mine nu au ce sa raporteze siteurile pe 2023 pentru ca nu am lucrat, am 0 incasari pe 2023 - asta daca vor raporta doar pe 2023 - dar daca vor raporta si din urma atunci am cam puso !!
Dar nu se stie daca Luxembourg va trimite automat in Romania la ANAF lista cu modele si cu incasarile lor, sau daca va trimite doar daca Romania va cere asta.
Site-urile vor raporta conform DAC7 la Luxembourg Tax Authorities in fiecare an incepand din ianuarie 2024 si se presupune ca daca ANAF obtine informatiile si incasarile unui model de la Luxembourg Tax Authorities si modelul respectiv nu declara la randul ei la ANAF Romania atunci va fi problema.. cica ANAF poate face verificari si din urma, pe ultimii 5 ani !!
Despre mine nu au ce sa raporteze siteurile pe 2023 pentru ca nu am lucrat, am 0 incasari pe 2023 - asta daca vor raporta doar pe 2023 - dar daca vor raporta si din urma atunci am cam puso !!
Dar nu se stie daca Luxembourg va trimite automat in Romania la ANAF lista cu modele si cu incasarile lor, sau daca va trimite doar daca Romania va cere asta.
Eu nu cred ca declar nimic deocamdata daca oricum renunt. Si asa, am crezut ca ce facem, se va raporta din anul 2024. Sper sa nu fie probleme in viitor dar chiar nu voi raporta nimic. Deja ma angajez im alta parte total legal din decembrie, imi inchid conturile la Xlove, Jasmin si Bonga si sa speram ca nu se va intampla nimic. Nu inteleg eu , de ce nu ne au anuntat in 2022 ca asa renuntam in 2023 definitiv si numai se intampla nimic. Pai de unde sa scot eu atatia bani sa platesc cand eu fac 300 la perioada? Nici nu stiu cat voi avea de platit si daca ar fi. Habar nu am cum se calculeaza. Off!!!
Pai cam atat. 300-400 pe perioada. Atunci la CNP , numai bag nimic nici eu scriu 00000 si gata. Oricum daca nu completez imi vor inchide conturile si exact asta o sa fac
completez cu 000 si oricum mai stau decat perioada asta si inchid toate conturile. Poate daca nu completez nimic si renunt, ei numai imi trimit datele, nu stiu ce altceva sa fac. Oricum nu e corect sa nu ne anunte inainte ca anul.asta numai intram deloc.
completez cu 000 si oricum mai stau decat perioada asta si inchid toate conturile. Poate daca nu completez nimic si renunt, ei numai imi trimit datele, nu stiu ce altceva sa fac. Oricum nu e corect sa nu ne anunte inainte ca anul.asta numai intram deloc.
Cata;n58209 wrote: Poate ca Streamate vrea sa respecte legea, sau poate nu a luat in considerare faza cu amenda ca pe o alternativa de salvare. Sunt site uri unde cica se lucreaza legal de ani buni, asa cer ei. Era unul italienesc acum cativa ani, te faceai model acolo doar cu acte, altfel nu aveai cum. Nu stiu ce sa spun, nu ma bag sa imi dau cu parerea aiurea caci nu vreau sa dezorientez pe nimeni. Eu intreb Cbt, doar acolo sunt model. Restul nici nu cred ca ma vor lua in seama nefiind de la ei. O sa va anunt ce si cum...
Dar nu strica sa dati si voi un mail si sa intrebati cum vor proceda in legea asta...
Stii ce nu pricep eu ? De ce ar plati Streamate o amenda pt a ne acoperi pe noi modelele de faptul ca nu ne declaram veniturile la ANAF? De ce crezi tu cacat face streamate asta? Eu nu cred cacat face asa ceva sincer iti spun.
Dar nu strica sa dati si voi un mail si sa intrebati cum vor proceda in legea asta...
Stii ce nu pricep eu ? De ce ar plati Streamate o amenda pt a ne acoperi pe noi modelele de faptul ca nu ne declaram veniturile la ANAF? De ce crezi tu cacat face streamate asta? Eu nu cred cacat face asa ceva sincer iti spun.