Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Memsy

Buna, poti spune care este grupul respectiv de telegram in care se discuta? Eu am incercat sa caut grupul secretelemariei dar nu imi apare. Mai exista si alt grup similar?
ava

Am completat aseara declaratie dac 7 pe xlove la Corporate name am trecut numele meu la intracomunity vat number nu am scris nimic din ce stiu vat number e pentru firme platitoare de tva si asta a fost nu mai apare nimic in profil inseamna ca e ok
No avatar
Jojoline77

Asa am facut pe x love si eu si la vat si intracomunity am pus cnp si a fost ok.banuiesc ca dureaza ceva pana la verificare.la cb inca nu mi au cerut nimic.daca mai are cineva noutati despre subiectul asta,ne ar fi de mare ajutor
No avatar
Mayamaria

Și te duci sa completezi la anafsi decl 212…?
No avatar
Mayamaria

Ai primit de la paxum? Eu nu am nici un msg cu privire la acest lucru
No avatar
aca

Memsy;n58649 wrote: Buna, poti spune care este grupul respectiv de telegram in care se discuta? Eu am incercat sa caut grupul secretelemariei dar nu imi apare. Mai exista si alt grup similar?

si eu as dori acces la acel grup de telegram si nu l am gasit
No avatar
didi41

Buna,se numeste SfaturileMariei si este un topic intreg cu Anaf
No avatar
Maria4040

Buna , este cineva care a declarat veniturile prin declaratia unica ? Dupa ce depui declaratia ce se intampla ...toate declaratile sunt verificate la sursa ? A fost cineva care a depus declaratia si a fost intrebat de veniturile din anii trecuti ?
No avatar
Cristina22

Fetele care aveti pfa sau srl, si lucrati cu Chaturbate , la controale , ce acte sunt necesare? Am inteles ca agreement-ul nu este de ajuns?
ava

Da o sa merg anul viitor la ANAF sa completez declarația 212 pe lângă ea știu ca te pune sa dai și o declarație pe proprie raspundere! Probabil pot verifica la sursa dacă vor sa te verifice!
Scrie răspuns