Nu permite accesul membrilor in calculatorul personal!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

In atentia tuturor modelelor!!!

Indiferent daca modelele colaboreaza din studio, de acasa in colaborare cu studioul sau sunt modele independente, trebuie sa aiba grija sa nu permita accesul membrilor sau al altor persoane in calculatorul personal prin intermediul programelor de tipul TeamViewer sau Supreme. Este foarte periculos, din cauza faptului ca persoanele respective ar avea acces la datele si informatiilor din calculator si le pot prelua, folosindu-se astfel de ele in scopuri diverse. Protejati-va identitatea si tot ceea ce tine de viata voastra personala.
De asemenea, aveti grija si la linkurile si fisierele pe care le primiti de la membri, deoarece pot contine virusi.
No avatar
Andrei85

Dar ar trebui sa fii naiv tare sa dai permisiune unui strain sa iti acceseze pc-ul care e plin de informatii personale.Cel mai bine e sa tragi o limita intre a castiga din videochat si a castiga cu riscul de a te expune in mod periculos .
No avatar
Camelia

Andrei85, ai dreptate. teoretic, asa este, dar eu iti pot spune ca stiu o persoana, care la randul ei face videochat de acasa, si a dat parola teamviewer unui membru fidel, chipurile "iubitul" ei de pe site-ul respectiv. persoana i-a luat anumite poze personale si a vrut sa o santajeze. asadar, este o metoda pe care o folosesc unii oamenii cand au de-a face cu modele naive sau credule.
No avatar
Ivonne

M-am intampinat si eu cu astfel de situatii. Un membru a incercat sa ma pacaleasca odata, mai pe la inceputul activitatii mele in acest domeniu, spunandu-mi sa ii dau user-ul si parola de la team viewer ca sa intre si sa imi arate el de unde sa pot seta optiunea de full privat deoarece nu ii convine sa intre cu mine in privat si altii sa intre sa spioneze pentru cativa tk.
Alessia

E cam greu sa patesti ceva de genul cand lucrezi in studio, daca nu sunt sigura de ceva intreb trainer-ul si ma lamureste.
Clara

Mda, am avut si eu un membru care au incercat sa ma pacaleasca de genul ca vrea sa intru in pc-ul lui cu TeamViewer sa-mi dau tipsuri din contul lui cat timp el ia cina. Clar mi s-a parut ciudata cererea lui si nu am fost de acord.
Carina

Da,am primit si eu oferte de acest gen,sa intre in calculator si sa ma ajute cu diverse chestii.Sau mi-a propus unul dintre ei sa intru eu cu Team Viwer sa imi transfer singura banuti insa am fost atentionata de traineri ca pot lua diversi virusi.
Scrie răspuns