Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Sara.delicious

Buna gasesti pe internet toate detaliile.
No avatar
Cata

Buna seara. Doar Streamate a spus ca declaram veniturile pe mail? Celelalte site uri ce spun? Vesti de la Lj, Bonga, Xlove, MFC...? Mai aveti vesti de la ei?
No avatar
Delaney

Eu personal am primit mail doar de la Sm. Daca voi mai primi ceva si de la restul site-urilor pe care lucrez, voi lasa aici.
No avatar
cynthyamelisa

Celor de la xlove le-am trimis eu mail, si mi-au confirmat ca vor face si ei acelasi lucru ca si streamate, urmeaza sa anunte curand si oficial.
Amysweet

supergirL23;n58472 wrote: exact sa ne ajutam dar am citit aici , atata rautate , majoritatea sunt pentru ele nu impartaseste nimic doar vor sa afle ce si cum, dupa ce s-a vazut cu saci in caruta gata nu iti mai zice nimic ba chiar te face si de "*****" "injuraturi" etc
Treaba este foarte simpla pentru persoanele fizice - va duceti la anaf cereti o cere o completati ,declarati cat ati facut si asteptati.[impozitarea pentru persoana fizica o sa fie dezastruasa incepand de la anu] si v-as recomanda sa va indreptati spre SRL. deoarece nu sunt atatea TAXEIMPOZITE!
Pentru SRL uri va infintati o firma cu cod CAEN inchiriati un spatiusau cel de acasa eventual , va gasiti un contabil bunicel si dati drumu la treaba este o nimica toata foarte simplu.
Pentru cele cu PFA- va anunt ca nu se mai merita ! Iar cele cu drepturi de autor , iar o tampenie in accelasi timp!
PS:ANAF - o data depusa cererea ,va va cere de cand lucrati pe contu X fie voua ,fie la Site-ul respectiv ! Succes.

Da mi un pm!sa vorbim ceva :d
No avatar
Cata

Buna cynthyamelisa .
Multumim pt sfat. Doresc sa te intreb daca ai idee, in cat timp trebuie sa platesc datoria? Adica in ianuarie-februarie depun acea declaratie 212....si cand trebuie sa achit? Am termen 90 de zile?
No avatar
cynthyamelisa

Cata, nu stiu sa iti spun pentru ca nici eu nu am platit pana acum, dar am inteles ca termenul de depunere al declaratiei este pana in martie.
Eu am avut Srl, si am preferat sa renunt si sa raman pe persoana fizica, deci habar nu am cum va fi si ce va fi, si eu sunt destul de stresata de cand cu aceasta situatie.
Din ce am citit, se depune declaratia cu suma pe care ai incasat-o, apoi astepti de la Anaf sa iti calculeze ei cat ai de platit.
No avatar
cynthyamelisa

Cata, nu stiu sa iti spun pentru ca nici eu nu am platit pana acum, dar am inteles ca termenul de depunere al declaratiei este pana in martie.
Eu am avut Srl, si am preferat sa renunt si sa raman pe persoana fizica, deci habar nu am cum va fi si ce va fi, si eu sunt destul de stresata de cand cu aceasta situatie.
Din ce am citit, se depune declaratia cu suma pe care ai incasat-o, apoi astepti de la Anaf sa iti calculeze ei cat ai de platit.
No avatar
Cristina22

cynthyamelisa;n58486 wrote: Cata, nu stiu sa iti spun pentru ca nici eu nu am platit pana acum, dar am inteles ca termenul de depunere al declaratiei este pana in martie.

Termenul de depunere este 25 mai. Nu martie. Informati-va despre declaratie... Este 201 pt drepturi de autor , la 212 ai nevoie de un cod de identificare fiscala din străinătate,sau ceva de genul. E grupul pe telegram in care s-a discutat mai mult despre asta.

[USER=9194]Cata[/USER] despre ce declaratie pe proprie răspundere vorbesti? Detaliaza-mi si mie putin pls
No avatar
Intheshadow

Keke nu te ia nimeni din urma,nu mai stati si ascultati tot ce se scrie aici,care vreti sa va declarati banii,mergeti la o contabila si ea va explica cel mai bn ce si cum si cu asta basta,nu stati sa plecati urechea la ce zice fiecare…
Scrie răspuns