Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cata

Desigur, fara probleme. Oricum in legea dac7 nu spune ca le inchide afacerea sau ca-i baga la puscarie pt ca refuza sa dea informatii cu privire la platile noastre. Este doar o amenda de 25.000 $ sau euro. Adica la "meleoanele" lor ....25.000 e un cacat. Streamate are cam 12.000.000$ pe an, n-au ei bani sa dea amenda aia? Chiar dacs nu lucrez pe Streamate, le dau mail si le spun. Doar ca nu le gasesc adresa de mail. O are careva? Dar ma ocup maine, zilele astea caci n-am timp acum. Oricum mai au timp sa se razgandeasca. O seara buna tuturor.
P.s. nu sunt afectate siteurile din Canada si nici Uk. Nu fac parte din tratatul dac7. ManyVids e in Canada, OnlyFans e la Londra. Dar oricum ii intreb...pe ManyVids am cont, pe Only.nu.
No avatar
Delaney

Nu stiu daca sm-ul isi va bate capul sau nu cu transmiterea încasărilor modelelor. Cert este ca au trimis acel mesaj direct pe site, in secțiunea cu notificari de la ei. Am primit si eu, deci asta este 100% adevarat. Totusi imi este greu sa cred ca ar trimite acest mesaj oficial modelelor si nu ar respecta ce spun in mesaj, daca tot nu le pasa de acea amenda nu isi mai băteau capul nici cu notificarea, nu? Nu prea are sens zic eu. Sa ne anunti si pe noi daca afli ceva
No avatar
Cata

Poate ca Streamate vrea sa respecte legea, sau poate nu a luat in considerare faza cu amenda ca pe o alternativa de salvare. Sunt site uri unde cica se lucreaza legal de ani buni, asa cer ei. Era unul italienesc acum cativa ani, te faceai model acolo doar cu acte, altfel nu aveai cum. Nu stiu ce sa spun, nu ma bag sa imi dau cu parerea aiurea caci nu vreau sa dezorientez pe nimeni. Eu intreb Cbt, doar acolo sunt model. Restul nici nu cred ca ma vor lua in seama nefiind de la ei. O sa va anunt ce si cum...
Dar nu strica sa dati si voi un mail si sa intrebati cum vor proceda in legea asta...
No avatar
Cata

Buna! parca xmodels este in Olanda,nu?? Adica tot din UE....
No avatar
alisa28

Asta stiam si eu de aceea i am si intrebat. O sa ii mai intreb in ianuarie/ februarie in caz de ceva.
No avatar
Cata

Din Belgia sunt ei. Doar ca in legea aia cu dac7, nu spune ca ii baga la puscarie sau ca le inchide siteul in caz ca nu o vor face. Este vorba doar de AMENDA. Iar de amenda ii doare in fund. Vreau sa fac o lista cu raspunsurile site urilor si sa le spun, ca nu sunt consecinte grave pt ei in cazul in care nu o vor face. Nici macar Youtube nu face asta, si ei tot din SUA sunt. Tot cu legea Dac7. Am prieten vlogger si a spus ca nu dau informatii despre platforma lor nicaieri.
Ramane doar sa facem o lista cu care face si cine nu. Si le dam exemplu. Asta e tot.
No avatar
evafromheaven

Deci nu veti face nimic ?
aveti curajul asta ? lol
No avatar
Cata

Buna! O sa le mai dau mail sa le spun ca mai sunt si alte solutii. Doar ca decizia le apartine.
No avatar
evafromheaven

Nu cred ca vor lua in considerare .
​​
No avatar
evafromheaven

Poate cineva sa imi confirme cat la suta din bani se duc pe taxe?
multumesc
Scrie răspuns