Mai merge chatul ?
Eu lucrez pe 7 site-uri si se merita zic eu. In unele zile fac mai mult pe unele si in alte zile pe altele. Cred ca sunt zile si zile si pe site-uri. De aceea este bine sa ai mai multe ca sa aduni macar cate putin de la fiecare, sau daca ai noroc, sa iti faci pe unul cat pentru toate in unele zile. Secretul este sa le adaugi treptat, sa ajungi sa le înveți si sa te obisnuiesti si tu cu atentia distributiva. Nu este greu. Eu una daca am un privat pe un site de exemplu, ma concentrez doar acolo. In rest trebuie sa ii prinzi cum apuci pe fiecare si sa profiti de orice ocazie. Succes!
AliceBunny;n57860 wrote: Buna fetelor ! La voi cum merge chatul ? Sunt model de 7 ani si de aprox. o lun nu mai fac bani deloc pe niciun site , cand zic nu fac bani , nu fac nici macar 50 de dolari adunati de pe toate site-urile . Sincer pe mine ma frustreaza , si ma demoralizeaza extrem de mult situatia asta . Am incercat sa vin cu chestii noi , stau chiar si 12 ore online , intru la aceeasi ora, am schimbat turele , e aceeasi situatie . Spuneti-mi va rog ca nu sunt singura in situatia asta pentru ca nu stiu daca e o problema generala sau e doar la mine problema . Perioada asa proasta ca asta nu am avut niciodata de cand fac chat , vorbesc serios ! Eu folosesc doar Stripchat, MFC si Chaturbate dar abosult toate 3 site-urile sunt moarte ! Uneori ma gandesc sa imi schimb conturile pe Chaturbate si Stripchat dar nu cred ca este o idee buna . Rog rautaciosii sa se abtina de la comentarii pe langa subiect , vreau doar sa vad daca mai sunt si alte fete in situatia mea . ( P.S.: Nu sunt interesata de promovari , setari sau alte chestii , le am facute pe toate si mi le fac singura ). Multumesc ! :*
Buna Alice, sunt total de acord cu tine. noi suntem din "garda veche" sa zic asa... am prins vremuri bune cand se faceau bani usor doar pe un site, nu 10
membrii erau f generosi si draguti... acum parca au disparut, nu gasesc nicio explicatie ! traficul e praf la orice ora,pe majoritatea siteurilor. Soda,Bonga am inceracat de mult dar sunt prea "ieftine" sa zic asa , si modelele de acolo la fel... fac de toate pe 1token , nici asa scuza-ma..
Nu te frustra,suntem toate in situatia asta, doar ca unele nu recunosc
)
Am facut un topic cu ce site-uri mai merg perioada asta
Buna Alice, sunt total de acord cu tine. noi suntem din "garda veche" sa zic asa... am prins vremuri bune cand se faceau bani usor doar pe un site, nu 10
Nu te frustra,suntem toate in situatia asta, doar ca unele nu recunosc
Am facut un topic cu ce site-uri mai merg perioada asta
Pai stau pe destule siteuri:.. Eplay . Cherry.Tv , (uneori nu stau pe ele ,alteori le inlocuiesc cu alte siteuri ) ..si asa mai departe, LoyalFans, CB, Stripchat, MFC ,Xmodels(este premium si nu ai voie sa faci explicit/hardcore in free chat) desi eu nu folosesc niciodata freechat pe xmodels , Adultwork ( nu prea folosesc free chat nici pe Adultwork, dar din cand in cand cand e slow).P.S la adultwork nu ai voie sa faci nici explicit acolo fiind este premium, adica nu ai voie nici sa arati sani in free chat pe AW(decat doar in privat ai cu totul explicit).de asta eu stau pe ''availabile private'' tot timpul pe AW..
Flirt4free, este hybrid (poti sta pe topless/nude)
Va urez succes fetelor
Flirt4free, este hybrid (poti sta pe topless/nude)
Va urez succes fetelor
Oh, nici nu imi mai pot imagina cum era candva. Intrai si aveai trafic din prima, private etc si nici nu realizai cand faceai atatia bănuți sau cand trece timpul atat de repede. Multe modele stateau pe cate un singur site, mai ales pe LJ (stiu ca multe modele lucrau exclusiv si câștigau foarte bine). Acum este unul dintre cele mai dezgustătoare site-uri. Apropo, cum vi se pare ca au bagat hot deal de minim 50%, nu e ca si cum aveam mare comision din private