Mai merge chatul ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
AliceBunny

Buna fetelor ! La voi cum merge chatul ? Sunt model de 7 ani si de aprox. o lun nu mai fac bani deloc pe niciun site , cand zic nu fac bani , nu fac nici macar 50 de dolari adunati de pe toate site-urile . Sincer pe mine ma frustreaza , si ma demoralizeaza extrem de mult situatia asta . Am incercat sa vin cu chestii noi , stau chiar si 12 ore online , intru la aceeasi ora, am schimbat turele , e aceeasi situatie . Spuneti-mi va rog ca nu sunt singura in situatia asta pentru ca nu stiu daca e o problema generala sau e doar la mine problema . Perioada asa proasta ca asta nu am avut niciodata de cand fac chat , vorbesc serios ! Eu folosesc doar Stripchat, MFC si Chaturbate dar abosult toate 3 site-urile sunt moarte ! Uneori ma gandesc sa imi schimb conturile pe Chaturbate si Stripchat dar nu cred ca este o idee buna . Rog rautaciosii sa se abtina de la comentarii pe langa subiect , vreau doar sa vad daca mai sunt si alte fete in situatia mea . ( P.S.: Nu sunt interesata de promovari , setari sau alte chestii , le am facute pe toate si mi le fac singura ). Multumesc ! :*
No avatar
Delaney

Buna Alice!

Sa stii ca nu esti singura. Din luna Septembrie majoritatea modelelor se plang de trafic, de încasări si de membrii. Este o problema generala. Nu fac atat de putin ca si tine, dar si la
mine incasarile au scăzut considerabil comparativ cu luna August. Lucrezi de acasa?
Amysweet

Au scazut ,dar poti sa faci 400-500$ zilnic pe 6-7 situri
traficul numai este , cum era acum 2-3 ani…(nu gasesc pe cineva care sa ma promoveze pe prima pagina si nici nu cred ca exista)
depinde de ce camere, decor cat investesti cat te implici..
J1ca

Buna AliceBunny! Ei bine, si la mine merge prost, doar ca recomand macar sa stai pe 2 Pc-uri si sa stai pe mai multe siteuri, maxim vreo 8-10 siteuri in ziua de astazi, nu mai merge sa stai pe 2-3 siteuri.

Cand am observat ca imi mergea prost pe 3-4 siteuri pe atunci vremea mea in 2021, asa cam decis sa ma pregatesc sa investesc pentru al doilea laptop ca sa stau pe mai multe siteuri ca Pc-ul 1 meu nu face fata 8 siteuri, decat 4 ,si celalat laptop 4-5 ;) ,am mai investit alta camera webam diferit (am si doua webcam, una PTZ pro si BCC conference) desi asadar.. nu ma plang fiind mereu pozitiva si lucrez multe ore vreo 8 pe zi,

..Desigur, necesita investia Pc puternic ori laptop puternic/ macar sa ai 2 device-uri in caz ca un PC nu poate face fata 10 siteuri..si 2 webcam diferite (depinde cum investesti), decorul nu prea conteaza, ca eu stau pe scaun ,in birou.
No avatar
Nicolle1

Bună Alice! Și la mine este aceeași situație,din păcate. De luna trecuta parca a ajuns sa fie și mai rău. Sa speram ca lucrurile se vor îmbunătăți.
No avatar
Nicolle1

Bună. Cred ca o sa itu urmez și eu sfaturile sa încerc mai multe site-uri. Eu momentan folosesc doar 3. Dacă vrei, ai putea sa enumeri cele 10 site-uri ?Momentan stau pe Cb, Strip și CamSoda. Mersi.
No avatar
AliceBunny

Da , lucrez de acasa ... Sunt doar cateva zile in care sa zic ca fac ceva mai mult banuti dar nu te gandi la sume exorbitante, in rest toate zilele sunt praf !
No avatar
AliceBunny

Fetelor eu abia pot sa ma concentrez la maxim 4 site-uri , eu nu stiu cum puteti voi sa fiti atente la 10 site-uri dar felicitari ! :)) O sa incerc si eu schema asta desi nu cred ca imi suporta PC-ul 10 site-uri in acelasi timp si nici nu cred ca pot acorda atentie la 10 site-uri in acelasi timp dar voi incerca ! Multumesc de sfat si va urez spor la banuti tuturor in continuare si sa speram la vremuri mai bune ! :*:*:
No avatar
AliceBunny

Asta cu al doilea PC este o idee buna doar ca nu imi permit acum deloc sa investesc intr-un alt PC din pacate si nici nu m-am gandit ca va deveni asa rea situatia pe site-uri
No avatar
AliceBunny

Eu am stat pe CamSoda 8 luni si nu am facut niciun ban, m-am gandit ca am scazut mult in pagina si am vrut sa imi sterg contul si sa imi fac alt cont dar bineinteles ca cei de la site nu au acceptat asta ... Nu inteleg de ce dar in fine .... Iar Bonga ... mi se pare o prostie mai ales ca valoarea tokensilor e mult mai mica decat pe restul site-urilor si asta ma calca mai mult pe nervi ca nu stiu ce preturi sa imi pun avand in vedere valoarea tokensilor de acolo ... Pe Cam4 lucreaza cineva ?
Scrie răspuns