burger;n57807 wrote: Cat despre cei ce nu mai postează aici ,eu sper din suflet ca și au recuperat banii și pur și simplu își vad de viata lor. Nu vreau sa cred ca sunt genul de oameni care stau ascunși și doar urmăresc ce se întâmplă, fără sa spună o vorba sau sa ajute cu o informație. Succes tuturor!
Este posibil ca unii dintre noi sa nu scriem pentru ca nu avem ce, c um este si cazul meu, sa nu fi facut inca niciun demers. Sincer, am tot sperat ca vor debloca (habar nu am de ce am sperat asta), desi am vazut ca nici macar nu mai citesc niciun tichet, din luna iulie.
Nu am depus plangerea la OAFS, mi s-a parut destul de complicat de completat si de facut acest demers si am citit aici ca s-au complicat oricum lucrurile, par destul de slabe sansele sa mai poata fi recuperat ceva chiar si prin ei.
Cont Epayservice blocat
-
juliahayes
Buna . si eu intru frecvent aici si citesc, dar nu am nicio informatie noua, nimic nou. ce stiti voi stiu si eu . eu am facut la OAFS pr 25 sept parca.... mi au raspuns pe 3 octombrie ca trerbuie asteptat 20 zile pentru raspuns. am completat tarziu online plangerea asta totusi mai speram ca poate poate se schimba ceva poate deblocheaza ... dar nicio sansa din ce vad. poate cu OAFS se mai pot debloca conturi .
Se pare ca nici OAFS nu mai raspunde, de 2-3 saptamani tot le trimit mesaje sa vad care este situatia mea, atat pe email cat si prin formularul de pe site-ul lor, insa nu se obosesc sa imi dea un raspuns. Plangerea mea a fost inaintate catre Investigation and Adjudecation, asa spun ei in ultimul mesaj pe care l-am primit in urma cu 4 saptamani
Se pare ca nici OAFS nu mai raspunde, de 2-3 saptamani tot le trimit mesaje sa vad care este situatia mea, atat pe email cat si prin formularul de pe site-ul lor, insa nu se obosesc sa imi dea un raspuns. Plangerea mea a fost inaintate catre Investigation and Adjudecation, asa spun ei in ultimul mesaj pe care l-am primit in urma cu 4 saptamani
Buna eu nu prea scriu deoarece nu mai primesc notificări pe email , nu, nu mi am recuperat banii , in cazul meu cei de la oafs mi au dat foreward la emailul celor de la epayservice care le au spus că au cerut a doua vericare de la mine , le am răspuns la verificare acum doua, trei săptămâni dar mesajul nu a fost citit . Cazul a mers la arbiter . Mesajul lor este din data de 14.09. a mai primit cineva acest mesaj ? Cred că cei ce au făcut plângerea la oafs până în august și au recuperat banii din cate am înțeles pe aici . Noi care am stat și așteptat când epay a mințit în August că se vor debloca conturile , doar ca să își facă ei ieșirea ... Cred că avem slabe șanse . ;( Prostia noastră că am ținut banii Intr o bancă virtuală, acum transfer tot direct in contul din Romania din YourSafe
Buna ziua, am primit acest email astazi:
We would like to refer to your complaint lodged with the Office of the Arbiter for Financial Services against MTACC Limited (MTACC), operating under the tradename of ‘epayservices’.
On 29 September 2023, the Malta Financial Services Authority, the Maltese supervisory authority in Malta for MTACC’s business, notified the public that it was suspending the firm’s financial institution licence and appointing PwC Advisory Services Malta Limited as a Competent Person to oversee the company. As outlined in this notice, the MFSA determined that MTACC breached several regulations, had weak governance and failed to submit financial statements. This notice is available at this link:https://www.mfsa.mt/publication/regulatory-action-against-mtacc-ltd-mtacc-and-or-institution/
The Competent Person is now responsible for overseeing MTACC’s operations.
In light of this recent regulatory action, we need to temporarily suspend our review of your complaint to allow the Competent Person to take stock of the firm’s operations and finances. This is a complex process which may take some time to be finalised.
As part of this process, the Competent Person may request us to provide a copy of your complaint, which we intend to do unless you prefer to withdraw your complaint and communicate directly with the Competent Person. The MFSA’s notice includes the contact details of the Competent Person.
Ce parere aveti? Sunt profund dezamagit. Aveam multi bani stransi acolo pentru ca am vrut sa cumpar un apartament. Lucrez de 5 ani cu epay si niciodata nu au fost probleme….. Pana au disparut banii
We would like to refer to your complaint lodged with the Office of the Arbiter for Financial Services against MTACC Limited (MTACC), operating under the tradename of ‘epayservices’.
On 29 September 2023, the Malta Financial Services Authority, the Maltese supervisory authority in Malta for MTACC’s business, notified the public that it was suspending the firm’s financial institution licence and appointing PwC Advisory Services Malta Limited as a Competent Person to oversee the company. As outlined in this notice, the MFSA determined that MTACC breached several regulations, had weak governance and failed to submit financial statements. This notice is available at this link:https://www.mfsa.mt/publication/regulatory-action-against-mtacc-ltd-mtacc-and-or-institution/
The Competent Person is now responsible for overseeing MTACC’s operations.
In light of this recent regulatory action, we need to temporarily suspend our review of your complaint to allow the Competent Person to take stock of the firm’s operations and finances. This is a complex process which may take some time to be finalised.
As part of this process, the Competent Person may request us to provide a copy of your complaint, which we intend to do unless you prefer to withdraw your complaint and communicate directly with the Competent Person. The MFSA’s notice includes the contact details of the Competent Person.
Ce parere aveti? Sunt profund dezamagit. Aveam multi bani stransi acolo pentru ca am vrut sa cumpar un apartament. Lucrez de 5 ani cu epay si niciodata nu au fost probleme….. Pana au disparut banii
Eu am depus plangerea in Iulie, iar astazi am primit acelasi mesaj ca cel de mai sus in care ne informeaza ca plangerile formulate sunt suspendate. Eu eram
in etapa Investigation and Adjudecation, asteptam sa primesc un raspuns bun dupa atata timp, dar vad ca isi bat joc de noi. Si-au dat seama ca suntem slabi si ne fac pe degete, cum vor ei, aceasta este parerea mea!
in etapa Investigation and Adjudecation, asteptam sa primesc un raspuns bun dupa atata timp, dar vad ca isi bat joc de noi. Si-au dat seama ca suntem slabi si ne fac pe degete, cum vor ei, aceasta este parerea mea!