Nu prea cred , am citit mai mult și despre cazul Epayments, care erau în UK și sunt doar câteva postări care spun ca banii au fost recuperați cât despre Malta , șansele sunt probabil și mai scăzute. Despre ei se spune ca aveau 1milion de utilizatori și de aici marea mea nedumerire, ca si in cazul nostru , de ce exista doar atat de puține postări...despre ePayService,pe Trustpilot sunt câteva de când cu conturile blocate, aici am mai rămas 3-4 care mai scriem ...poate lumea prefera sa rămână tăcută din moment ce majoritatea banilor provine din domenii high-risk sau incearca sa treaca peste
Pe de alta parte nu știu ce e de făcut de acum incolo , eu de exepmlu sunt la Paxum acum . Si in cazul lor se poate întâmplă același lucru mai devreme sau mai tarziu...
Cont Epayservice blocat
Nu știu ce am putea face și cum . Un avocat ar fi probabil de folos , eu nu cunosc vreunul din păcate. S a postat pe Trustpilot despre o acțiune în masa , s a scris și aici la un moment dat, dar nimeni nu a răspuns măcar. Mie mi se pare imposibil sa aduni oameni din toata lumea si sa faci asta fara ajutor . Dacă site urile cu care colaboram ar face asta sunt convinsa ca toată lumea ar participa dar ei doar au șters ePayService din lista ...asta după ce m au asigurat de mai multe ori ca nici un ban nu va fi pierdut , patience and understanding...
Nu știu dacă se poate face ceva în masa,dar important e sa nu renunțăm la plângerea depusa la OAFS. Dvaw,tu spuneai ca ai ajuns la pasul cu adjudecare și investigare,probabil și noi vom ajunge tot acolo din moment ce la mediere nu răspunde nimeni. Trebuie sa mergem mai departe tot pe calea OAFS,indiferent cât durează, important e sa nu renunțăm .OAFS nu este acolo doar sa primească plângeri,ci sa și rezolve problemele de genul asta,mai devreme sau mai târziu( cel putin asa sper eu ).Fiecare pt el dar nu renunțați. Probabil vor urma și alți pași.
Cat despre cei ce nu mai postează aici ,eu sper din suflet ca și au recuperat banii și pur și simplu își vad de viata lor. Nu vreau sa cred ca sunt genul de oameni care stau ascunși și doar urmăresc ce se întâmplă, fără sa spună o vorba sau sa ajute cu o informație. Succes tuturor!