Caut studio

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Cata

Buna. Stie cineva sa imi recomande un studio in Bucuresti pt fete de 30+. De acasa nu-mi mai merge, am calculatorul defect, multe altele pe cap si am nevoie rapid de un studio. Preferabil unul mai mic, mai de cartier. Multumesc.
Amysweet

Cata;n57448 wrote: Buna. Stie cineva sa imi recomande un studio in Bucuresti pt fete de 30+. De acasa nu-mi mai merge, am calculatorul defect, multe altele pe cap si am nevoie rapid de un studio. Preferabil unul mai mic, mai de cartier. Multumesc.

Investeste in pc- camera si o sa faci 10.000€ up..
No avatar
Cata

Stiu asta, dar nu am. Eu nu am bani nici sa imi platesc facturile la sfarsit de luna... Asta e.
No avatar
Intheshadow

10000€?bate vantul pe siteuri,mori online si tu vb de 10k?hai mai revino ti,daca iti rupi fundul si faci squirt(adica pisare cat cuprinde)poate faci banii aia,altfel nu
No avatar
Brianna7

haha, adevarat. bate vantul pe toate site urile, au decedat membrii =))
No avatar
Brianna7

Cata;n57448 wrote: Buna. Stie cineva sa imi recomande un studio in Bucuresti pt fete de 30+. De acasa nu-mi mai merge, am calculatorul defect, multe altele pe cap si am nevoie rapid de un studio. Preferabil unul mai mic, mai de cartier. Multumesc.
si la studio ce sa faci ? sa te uiti in monitor 8 ore... doar sa fie unul f bun , sa se ocupe de tine sa faci bani
e plin pe tiktok de studio uri in cautare de modele :)) asa bn merge treaba.... succes
Scrie răspuns