Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
burger

Bună
Dacă te uiți în urma la postări, sigur vei găsi toate informatiile de care ai nevoie. Pe scurt, intri pe site la Oafs,te înregistrezi,completezi plângerea cu toate informațiile și documentele necesare,vei primi confirmarea și cererea de plata a celor 25 de euro,costul plangerii, apoi aștepți vesti de la ei. E foarte simpla toată procedura,doar ca e de durata. Mult succes și sper sa ne ții la curent!
No avatar
burger

Mulțumim de actualizare. Din ce am citit aici pe forum și pe trust pilot nu a mai ajuns nimeni asa departe ,la pasul cu "investigare și adjudecare" . E ciudat ce se intampla și nu înțeleg in funcție de ce criterii dau drumu la conturi.
No avatar
Angie123

Bună.Am plătit cu cardul. Deschizi link din eMail,mergi la numele tău sus in dreapta după ce te loghezi pe OAFS,apasă pe el My complaints și ai acolo sa faci plata .
No avatar
juliahayes

multumesc mult, am gasit
No avatar
eu22

Buna tuturor. Am o intrebare legata de formularul de pe OAFS. dar imi cer sa uploadez cateva documente gen buletinul si conversatiile intre mine si epay.
Stiti cumva unde sa uploadez aceste fisiere? Singurul spatiu din cate vad este acolo unde scrie Attach a copy of your letter to the provider.
Mai este vreun spatiu unde pot urca cele cerute?

Multumesc frumos
No avatar
Dvaw23

Bună, cred ca dacă te loghezi în contul tău pe OAFS și dai click pe numele tău-dreapta sus îți apare "my complaints" , acolo poți sa încarci documente și sa faci o descriere cu ce reprezinta fiecare .
No avatar
Dvaw23

Eu am primit azi email, cum ca ePay nu a răspuns în cele 20 zile și ca urmează medierea , dacă îmi dau acordul . Am trimis email mediatorului cum ca vreau . Nu au zis nimic de vreun termen limita de data asta deci iar așteptare... Voi ?
No avatar
Angie123

La fel și la mine,am trimis email cum că sunt de acord și acum aștept .
No avatar
burger

La fel.. nu mai am sperante
No avatar
Angie123

Nici eu nu mai am speranțe
Scrie răspuns