Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
burger

Rimela ,nici eu nu ma pot loga în cont, încă aștept răspuns de la Oafs ,am depus plângerea de ceva timp și încă nu am nici o veste ,dar probabil cei de la epay nu le au răspuns nici lor,poate m ar fi anunțat pana acum . Tu ai făcut plângere?
No avatar
LysaW

burger;n57337 wrote: Bună! Da,limita era de 300 de euro pe zi în ultimul an înainte de blocarea contului ,am pățit și eu asa.
Lysa, te rog poți sa mi spui dacă la tine a avut loc o mediere ? Pt ca vad ca a scris cineva pe trust pilot ca epay nu au dat un răspuns către Oafs si urmează un pas de mediere. Parca asa a spus și Amira dacă îmi aduc bine aminte. Ma bucur mult pentru tine ,mult succes în continuare !

Multumesc de info!
In cazul meu nu a fost nevoie de mediere. Atasez ce am primit ultima oara de la OAFS.
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","title":"IMG_2565.jpg","data-attachmentid":57341}[/ATTACH]

Attached files
No avatar
burger

Mulțumesc mult, Lysa! Mult succes în continuare !!
No avatar
LysaW

burger;n57322 wrote: Buna tuturor!
Angie, ai primit ceva de la Oafs? Pt mine au trecut cele 20 de zile și nu am primit nimic
Aveți noutăți?
Multumesc
Poate te ajuta cu ceva timeline ul in care am comunicat cu cei de la OAFS …

Attached files
No avatar
burger

Ești drăguță ,mulțumesc..
Sper sa am și eu vesti bune cât de curând..
No avatar
Dvaw23

Mulțumim pentru update Lysa, felicitări :-) M am uitat prin postări mai vechi dar nu am găsit, tu trecusei verificarea ? Întreb doar pentru ca după ce am văzut comunicările tale cu OAFS mi am dat seama ca eu , Angie și burger am depus plângerile mult mai devreme , mersi!
No avatar
Anxmmx

Buna! Și eu am aceeași problema. Contul de ePay blocat.. și mai nou nu primesc acel cod de confirmare pe telefon pt a ma putea Loga in cont. Ma poate ajuta cineva? (Nu am făcut cercetări pana acum.. buna bazată ca au mai avut probleme cu verificările și in trecut și s a rezolvat)
No avatar
Anxmmx

Buna! Și eu am aceeași problema. Contul de ePay blocat.. și mai nou nu primesc acel cod de confirmare pe telefon pt a ma putea Loga in cont. Ma poate ajuta cineva? (Nu am făcut cercetări pana acum.. buna bazată ca au mai avut probleme cu verificările și in trecut și s a rezolvat)
No avatar
Anxmmx

Ma poate ajuta cineva cu detaliile pentru acea plângere la OAFS?
No avatar
LysaW

Multumesc! Da, eu am intrat cu cei de la Epayservice pe zoom, si mi au spus ulterior ca am trecut verificarea.
Sper sa primesti un raspuns pozitiv curand!
Scrie răspuns