Buna tuturor!
Angie, ai primit ceva de la Oafs? Pt mine au trecut cele 20 de zile și nu am primit nimic
Aveți noutăți?
Multumesc
Cont Epayservice blocat
Bună,nu cred că au trecut cele 20 de zile ..Sunt 20 de zile poate de când am efectuat plata dar ei au trimis plângerea pe data de 28.08..cand au trimis confirmarea precum că plângerea a fost înregistrată și trimisă către Epayservice.deci ar mai fi de așteptat..Acum nu știu dacă calculează cele 20 de zile cu tot cu sâmbete și duminici.Ei nu răspund mesajelor decât după acest termen,asta îți spun pt că eu am vrut să mai atașez înainte ceva probe și deși nu îmi răspundeau la mesaje tot ce am trimis era atașat,asta clar că primeau ,citeau dar nu răspundeau..deci eu cred că în aproximativ 5 zile ne vor contacta ..Luni poate.
Am primit azi raspuns la unul din ticketele deschise de mine catre epay cum ca mi au deblocat contul. Am reusit sa transfer banii din wallet pe cardul fizic epay. Pana acum nu am reusit sa scot mai mult de 1500 ron azi, desi limita este de 5000 EUR/zi. A mai patit cineva asa? De la ce bancomate ati scos?
Bună! Da,limita era de 300 de euro pe zi în ultimul an înainte de blocarea contului ,am pățit și eu asa.
Lysa, te rog poți sa mi spui dacă la tine a avut loc o mediere ? Pt ca vad ca a scris cineva pe trust pilot ca epay nu au dat un răspuns către Oafs si urmează un pas de mediere. Parca asa a spus și Amira dacă îmi aduc bine aminte. Ma bucur mult pentru tine ,mult succes în continuare !
Lysa, te rog poți sa mi spui dacă la tine a avut loc o mediere ? Pt ca vad ca a scris cineva pe trust pilot ca epay nu au dat un răspuns către Oafs si urmează un pas de mediere. Parca asa a spus și Amira dacă îmi aduc bine aminte. Ma bucur mult pentru tine ,mult succes în continuare !
LysaW;n57237 wrote: Buna! Dupa ce am citit ca ati depus acea plangere, am facut si eu asta, am semnat si platit cei 25 EUR.
Cei de la Epay nu mi raspund la tichete de luni de zile, dar macar am fost pe faza la schimbarea metodei de logare.
Scriu cand am update.
Speranta moare ultima si macar incercam sa facem ceva sa ne recuperam banii.
Succes tuturor!
Astazi am primit mesaj de la suport ca imi pot retrage banii pe card. Fericire mare!
Mutumesc celor care au mentinut acest topic activ si au postat update uri folositoare!
Succes tuturor in recuperarea banilor!
Cei de la Epay nu mi raspund la tichete de luni de zile, dar macar am fost pe faza la schimbarea metodei de logare.
Scriu cand am update.
Speranta moare ultima si macar incercam sa facem ceva sa ne recuperam banii.
Succes tuturor!
Astazi am primit mesaj de la suport ca imi pot retrage banii pe card. Fericire mare!
Mutumesc celor care au mentinut acest topic activ si au postat update uri folositoare!
Succes tuturor in recuperarea banilor!