NicoleT;n56631 wrote: E cam trista situatia la Paradiz din ce am auzit. Am o cunostinta care a fost la interviu acolo si mi-a zis ca sunt niste conditii de lucru jalnice. Ea cauta un studio serios ca sa faca bani, nu sa piarda timpul si sa fie luata la misto ca avea putina burtica.
Eu stiu ca lumea este intr-o evolutie continua insa se pare ca cei de la Paradiz nu prea... Urat! Pacat de modellee pe care le mai au, daca mai au..sincer nu imi dau seama pentru ce anume ai ramane acolo daca nu ai toate conditiile.
Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?
- ElenaMaria
Wow! Nu am mai auzit de acest studio demult tare. Se pare ca doar numele a mai ramas de el si acela de studio, ca paradiz din ce vad nu prea este
)))) oare cum accepta fetele sa stea in asa conditii? eu daca as fi in locul lor mi-as face bagajul in secunda doi. Ori caut ceva calitativ unde sa gasesc oameni care sa ma resoecte ori ma duc acasa si fac. Sigur am conditii mai bune si comision mai mare.
-
cristinamarin
Ma bucur ca am avut noroc si ca am dat peste un studio ok din toate punctele de vedere. Din ce citesc aici, se pare ca sunt multe lucruri aiurea. Mna..
- TinaCristina
cristinamarin;n57287 wrote: Ma bucur ca am avut noroc si ca am dat peste un studio ok din toate punctele de vedere. Din ce citesc aici, se pare ca sunt multe lucruri aiurea. Mna..
Incepand de la conditii de lucru, comisioane, penalizari...staff.. naspa tare
Incepand de la conditii de lucru, comisioane, penalizari...staff.. naspa tare