Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Angie123

Bună.Am platit azi cei 25 €. Asta e ultima noastră speranță
No avatar
burger

Bună Angie! Am plătit și eu cei 25 de euro. Nu prea mai sunt optimista, în condițiile în care epay au dispărut de tot. Sper sa reușească cei de la Oafs sa dea de ei.
Mai e cineva pe aici cu vreo veste ?
No avatar
Angie123

Da ,nu știu,nici eu nu prea mai am speranțe..Văd că nu mai au nici pagina FAQ .. serverul este offline..deci clar ei nu mai există.Nici nu știu ce altceva am putea face ..
No avatar
burger

Da,am văzut ca serverul e offline,tu mai ești conectata la cont?
No avatar
Angie123

Bună,da eu mă pot loga ..îmi văd cifrele de bani ,pot trimite tickets dar nu sunt citite de către nimeni ..daca dau retragere mă lasă să merg până la capăt după care îmi dă un mesaj de eroare și să contactez live team .
No avatar
LysaW

Buna! Dupa ce am citit ca ati depus acea plangere, am facut si eu asta, am semnat si platit cei 25 EUR.
Cei de la Epay nu mi raspund la tichete de luni de zile, dar macar am fost pe faza la schimbarea metodei de logare.
Scriu cand am update.
Speranta moare ultima si macar incercam sa facem ceva sa ne recuperam banii.
Succes tuturor!
No avatar
eu22

Buna tuturor. Am trimis si eu plangerea catre OAFS. Am apucat sa ma loghez cu codul QR, banii imi apar acolo. Am facut si screen shot la ecran sa am salvat in caz de ceva.
Haideti sa contactam un avocat din Malta pana nu dispar cei de la epayservice de tot. E clar ca asta vor.
Este cineva disponibil sa se ocupe cu o plangere direct la un avocat? Nu cred ca altfel ne mai recuperam banii :(
No avatar
burger

Bună
Vad ca a mai scris cineva pe trustpilot ca și a recuperat banii și accesul la cont.
No avatar
Dvaw23

Da, ne mai da putina speranța ...și eu am depus plângere , luni am primit confirmare că a fost trimisă celor de la ePay și că au 20 zile calendaristice să răspundă . Eu am folosit dintotdeauna metoda cu "authenticator" încă mă pot loga in cont .
No avatar
Angie123

Și eu tot luni am primit confirmarea precum că plângerea a fost trimisă către Epay.Acum să sperăm că nu este prea târziu..De logat și eu mă pot loga că am obținut codul când încă mai aveau support online..Dar mai rău îmi face când văd cifra de bani pe care o am și nu-i pot folosi .
Scrie răspuns