XLOVE- NESIMTIREA LA EA ACASA SI NESERIOZITATE MAXIMA!!
Când era evident că Aveau Ceva Personal cu mine!! De câțiva ani practic sunt agasată acolo,stresata, hartuita de staff Ul lor " cool" ,de James, Dan și șeful lor Fabrice și alții!.. cum v ati simți daca pt drepturile voastre legitime ați fi hărțuit mereu, atacat ,amenințat, blocat,etc??.Vi se pare normal așa ceva??? Și vorba aia eu nu eram o Debila Rusă venită ieri pe site cu o groaza de Recenzii proaste sau foarte proaste, cu voturi de 1 Stea sau 0 stele, nene!! Eu aveam 5 stele acolo și printre primele din lista cu Cea mai Buna Nota!.. Va întreb..cum poți fi așa josnic..încât să nu vezi realitatea și să blochezi un model bun pe site..doar pt că a vrut să își apere drepturile și să facă lucrurile sa fie corecte pt toti pe site??? Cum poți fi așa de Obtuz încât să nu vezi cine merita sa stea pe site și cine nu?? Va zic eu: ești ori bătut în cap și nu vezi realitatea ori ești Intr adevăr Corupt până în măduva oaselor!!... Și din acest punct de vedere NU RECOMAND Nici unui Model Nou sa se înscrie pe acest site/ platforma!!!!.. Daca o face și mai e și model independent ca mine, ei bine este pe cont propriu!.. Și daca le zici ceva ce Nu le Convine celor din staff te pot bloca imediat!.. Deci, judecați și voi daca e corect așa ceva!.. Vroiam sa pun in evidență Etica și Problema de Morală care denotă din toată această Poveste Reală!.. Va întreb pe Voi: pe ce site serios și Integru ești Blocat fara a ți se zice Clar de ce, Fara Motiv Real și Fără Probe și Print screen - uri cum vezi pe site- utile serioase!!!?????
Daca e cineva din staff prezent pe acest forum in aceste zile, va invit să răspundeți asap!.. Că la email urile mele trimise aceste zile, văd că nu va deranjați să răspundeți in nici un fel!.. Cum puteți distruge viața cuiva de aceasta manieră,fără remușcări, fara nimic și mai ales fara a îmi da un răspuns acolo și fără a îmi arata Probele pt care am fost Blocată!???
Daca e cineva din staff prezent pe acest forum in aceste zile, va invit să răspundeți asap!.. Că la email urile mele trimise aceste zile, văd că nu va deranjați să răspundeți in nici un fel!.. Cum puteți distruge viața cuiva de aceasta manieră,fără remușcări, fara nimic și mai ales fara a îmi da un răspuns acolo și fără a îmi arata Probele pt care am fost Blocată!???
DACA SUNTETI UN SITE SERIOS, CUM VA PRETINDETI, IMI ARATATI MACAR PROBELE CONCRET PE EMAIL CU PRINT SCREEN, EXPLICATII SI ARGUMENTE!.. CEL PUTIN ASA PROCEDEAZA UN SITE CORECT ,SERIOS SI CARE SE respecta! Un site Serios Nu își face propriile reguli și nu Blochează pe nimeni fără explicații solide și probe!.. cel puțin eu așa știu că se procedeaza corect și că la carte!.
Nu puteți să vă debarasati de cineva în acest mod că și cum ați fi niste criminali sau ninja sau că și cum eu as fi o criminala sau o persoana demnă de dispreț și care merita sa fie condamnată!..Nu așa se procedează! Spuneți că am făcut X sau Un lucru,atunci argumentați și veniți cu probe!!! Nu distrugeți viața cuiva,fara macar a ii explica concret daca a greșit și ce anume.. cu print screen uri și toate dovezile aferente!... Fiți corecți sau voi continua cu publicitatea negativă începută la adresa platformei Dvs!.. Bafta va doresc in continuare și doar " zile bune" - așa cum trăit și eu ultimele zile de când m - ați blocat!.. Doar atât va doresc!.. nici mai mult , nici mai puțin...
Nu puteți să vă debarasati de cineva în acest mod că și cum ați fi niste criminali sau ninja sau că și cum eu as fi o criminala sau o persoana demnă de dispreț și care merita sa fie condamnată!..Nu așa se procedează! Spuneți că am făcut X sau Un lucru,atunci argumentați și veniți cu probe!!! Nu distrugeți viața cuiva,fara macar a ii explica concret daca a greșit și ce anume.. cu print screen uri și toate dovezile aferente!... Fiți corecți sau voi continua cu publicitatea negativă începută la adresa platformei Dvs!.. Bafta va doresc in continuare și doar " zile bune" - așa cum trăit și eu ultimele zile de când m - ați blocat!.. Doar atât va doresc!.. nici mai mult , nici mai puțin...
Iti dau eu o idee.Las-o balta cu acel site si fa-ti cont pe altele.Daca erai asa buna,membrii care te urmareau,te vor gasi si te vor urmari si pe alte site-uri.Daca vezi ca nu ai niciun semn de la ei,alta varianta ni vad.Daca scrii zilnic aici,nu se va rezolva nimic.Parerea mea...
Ușor de zis , greu de făcut..teoria e una și practica alta..,când cu acei bani practic plăteam cam tot, chirie, facturi,etc..și nu te gândi că toți membrii vor veni să ma vadă pe alte site uri!.. In plus nici până la ora asta nu mi- au fost trimiși ultimii bani!.. Nici nu am primit o dovadă clară pt ce am fost blocată!.. vi se pare corect așa ceva??? Mâine as vrea sa merg acasă..ce le spun acum bunicii si mamei mele,ambele bolnave..că mi am pierdut job-ul de baza!!?? Cum sa dau ochii cu ele in aceste condiții ?? De comentat e simplu..,dar de ajutat e mai greu!:(((
Eu doar am spus ce as face in locul tau.Nu am cum sa te ajut cu ceva,imi pare rau.Dar daca cei de la site nu iti raspund la mesaje,nu vad ce ai putea sa faci.Fa-ti cont pe site-urile freemium.chaturbate,stripchat.Poate ai noroc si faci mult mai multi bani decat pe celelalte.Si asa iti vei reveni
Buna. Poti sa ne spui exact si concret ce s-a intamplat? In peste 5 ani de activitate nu am vazut nici un model sa fie blocat pe nici un site fara motiv si fara explicatii. Totodata nu exclud ideea, intrucat nu suntem familiari cu xlove.
Suntem in relatii bune cu un angajat care lucreaza in backend pentru xlove, deci daca ne explici concret ce s-a intamplat, poate te putem ajuta.
Gandeste-te ca daca esti un model important pe site-ul, decizia de a te bana vina la pachet cu pierderea sumei de bani pe care tu le-o aduceai in fiecare luna. Deci fara motiv intemeiat nu se practica astfel de manevre.
Suntem in relatii bune cu un angajat care lucreaza in backend pentru xlove, deci daca ne explici concret ce s-a intamplat, poate te putem ajuta.
Gandeste-te ca daca esti un model important pe site-ul, decizia de a te bana vina la pachet cu pierderea sumei de bani pe care tu le-o aduceai in fiecare luna. Deci fara motiv intemeiat nu se practica astfel de manevre.
Te ducem la incasari de $10.000 lunar -> https://kins.ro
FARA UN MOTIV REAL,AM ZIS!..CA NU M SU SUPORTST EI S ILO ESTE UN LUCRU însă nu. Mă poți bloca pt asta și În plus Față Nici o Probă! Au modele care Încalcă zi de zi Toate regulile! Am și probe!.. le am trimis și lor și nu le ocheaza!!.. de ce??? Și gura concluzie logica e că sunt corupți, incorect și părtinitori! Și blochează doar pe cine vor și doar pt că sunt corupți și incorecti! Cine ar Trebui Clar Blocat acolo , Nu e Blocat!.. Asta e platforma lor " serioasa"!!..
))) O adevărată bătaie de joc și o insultă pt modelele care nu au pile la ei!.. Deci, nesimțirea la acasă!..
INCA REFUZA SA IMI ARATE ORICE FEL DE PROBA SAU DOVADA A DECIZIEI LOR!!.. ASTA ARATA INCA O DATA..DACA MAI ERA CAZUL.. CAT SUNT DE CORUPTI!!!!..
In plus,. .. PROTEJEAZA NISTE DEBILE ale căror Bosi plătesc greu la site și dau afară modelele bune și corecte , Fara un motiv Real!.. APOI se mai cred și corecți!..
)) Pai nu e culmea Absurdului!??))) Așa le ve ajuta D- zeu și lor...., iar într-o zi.. cu soare..... le voi intenta și proces legal pt că ce fac ei pe acea platforma se numește Abuz de putere , Corupție și Ilegalitate pe fata!!!
In plus,. .. PROTEJEAZA NISTE DEBILE ale căror Bosi plătesc greu la site și dau afară modelele bune și corecte , Fara un motiv Real!.. APOI se mai cred și corecți!..