buna, am o problema.. :(
buna fetelor, am o problema.. sunt model nou pe imlive si astazi am dat o cautare cu nick nameul meu si am gasit pozele cu mine.. a mai trecut cineva prin intamplari de genul? chestia e ca pozele sunt de la imlive cand dau click pe ele ma directioneaza direct la site.. am trimis mail la ei da fara raspuns, daca inchid contul, se vor sterge si pozele? a mai patit cineva asa? un mic ajutor va rog frumos si o zi frumoasa sa aveti.
Buna, se intampla acest lucru si nu numai legat de site-ul ImLive, tocmai de aceea este bine sa nu spui nimanui nickname-ul tau (ma refer la cunostinte sau rude). Sunt multe site-uri care isi promoveaza modelele pentru a atrage cat mai multi membri. Nu ai de ce sa iti faci griji, cum a spus si Styl, este riscul acestui job, trebuie doar sa ai grija cui ii dai aceste informatii (dar din experienta proprie, cel mai bine este sa nu spui nimanui...nu se stie niciodata ce se poate intampla).
Aceste poze de pe Google se pot scoate. Iata un alt avantaj de a lucra la studio. Ne-am confruntat si noi cu aceasta problema, insa doamna care se ocupa de crearea conturilor a fost o scumpa si incet incet a reusit sa inlature aceste fotografii de pe Google pentru cine a vrut.
http://www.forumvideochat.com/f2/cum-inlatur-o-inregistrare-a-privatului-meu-de-pe-internet-239-2.html
Aici gasesti solutia pentru scoaterea filmelor, insa e valabil si pentru poze.Urmeaza aceeasi pasi (repeta de cateva ori) si in final vei putea sa le scoti.Bafta!!!
Aici gasesti solutia pentru scoaterea filmelor, insa e valabil si pentru poze.Urmeaza aceeasi pasi (repeta de cateva ori) si in final vei putea sa le scoti.Bafta!!!
Money Makes the World Go Round
Persoanele calificate de la studioul cu care colaborez verifica frecvent acest lucru si nu se intampla ca modelele sa isi gaseasca pozele pe diverse site-uri. Daca o colega isi gaseste poze pe alte site-uri, vine la studio, discuta cu persoana care se ocupa de acest lucru si impreuna fac demersurile necesare pentru scoaterea pozelor de pe acele site-uri. La studio ai siguranta ca vei primi raspunsuri sigure la orice intrebare sau nelamurire ai avea. Desigur, depinde si de studio. Corectitudinea, seriozitatea si promptitudinea ar trebui sa defineasca orice studio de videochat.
Se ocupa personalul din studioul in care lucrez cu verificarea pozelor pe google si scoaterea lor. Eu ma ocup de membri sa port conversatii siropoase si fierbinti, sa le deschid apetitul pentru privat. ;) Este bine ca fiecare sa-si faca treaba, in felul acesta totul va merge bine si vom castiga banuti frumosi.