IoanaDraguta;n56591 wrote: Sunt un model cu experienta in domeniu iar primul studio de videochat la care m-am dus a fost Studio20. Colaborarea cu ei mi-a lasat un gust amar. Poate daca as fi avut atunci gandirea pe care o am acum, sincer nu l-as fi ales. Ce se intampla acolo nu este in regula deloc..o lipsa totala de respect fata de modele
Cred ca multe fete sunt in aceeasi situatie. Si eu am auzit numai parti negative despre acest studio. Ba nu iti dau banii..ba ca au traineri barbati, ba ca ti se vorbeste pe nu stiu ce ton. Pana la urma e un castig reciproc dar se ca nu se tine cont. Urat!
Ce parere aveti despre Studio 20?
-
IoanaDraguta
Adela;n56677 wrote: Wow!! Credeam ca este mai serios Studio20. Chiar ma gandeam la un moment dat sa merg la un interviu la ei, insa vazand recenziile ... m-am razgandit.
Mai bine nu, crede-ma. Risti sa pleci dupa cateva zile si fara sa iti dea banii pe care i-ai castigat. Mai bine nu ti-ai pierde timpul. Sunt alte studiouri de videochat in Iasi serioase si care respecta modelele.
Mai bine nu, crede-ma. Risti sa pleci dupa cateva zile si fara sa iti dea banii pe care i-ai castigat. Mai bine nu ti-ai pierde timpul. Sunt alte studiouri de videochat in Iasi serioase si care respecta modelele.
Ba da, insa nu mai au locatia acolo, defapt nu cred ca mai sunt in Iasi. Cel putin eu nu am mai auzit de ei. Le-a cam luat fata alte studiouri de videochat si cred ca au decis sa plece. Din ce am auzit fetele nu prea erau incantati de ei, plata dupa o luna si ceva, un contract pe nu stiu cati ani..multe ore. Eu sunt de parere ca trebuie mai multa informatie inainte de a merge la un interviu. Nu primul venit primul servit ca nu poti sa stii daca e cel mai ok sau nu.
HotBlonde;n57284 wrote: Buna! A auzit cineva de acest studio Vivi Studio? A fost cineva la interviu ? Caut si eu un studio de videochat si am vazut ca este mai nou aparut. Multumesc!
Vazusem undeva o reclama despre acest studio, insa nu mi se pare de incredere. O sa dispara curand cum a disparut si Studio20.
Vazusem undeva o reclama despre acest studio, insa nu mi se pare de incredere. O sa dispara curand cum a disparut si Studio20.