Cont Epayservice blocat
Valerie;n56264 wrote: Salutare tuturor ! Sunt în aceiași situație ca mulți dintre voi din luna februarie 2023. Este revoltător și frustrant ce se întâmplă ! Toată amânarea asta a lor mă face să cred că nu va exista nici o rezolvare a situației in care ne au adus . Am o sumă destul de mare in cont și mă gândesc serios să ii acționez în instanță. Vă las atașat aici ultimul mesaj primit de la ei. Propun totodată să ne unim toți cei aflați in situația aceasta și să apelăm la autoritatea competentă a statului Malta. Nu văd o altă rezolvare...Vă îmbrățișez și vă doresc numai bine !
Eu i am amenințat cu avocatul in ultimul ticket și nu au răspuns ... E prima oară când nu răspund la un ticket....
Eu i am amenințat cu avocatul in ultimul ticket și nu au răspuns ... E prima oară când nu răspund la un ticket....
-
AlexaAmira
Buna! Am facut plangere la OAFS Malta acum cateva saptamani dar inca nu am primit nici un raspuns. Eu nu am primit nici macar ticket penteu verificare. Mi-am cam pierdut orice speranta ca imi voi recupera banii
-
AlexaAmira
Eu cand i-am amenintat ca le fac plangere mi-au raspuns ca nu este nici o problemă, ca este dreptul meu...
In continuare nicio schimbare, imi pare rau ca nu mi-am ascultat primul instinct, din momentul in care am vazut contul blocat si aveam acea programare pentru verificarea video, nu am vrut sa o fac si am vrut sa solicit inchiderea contului.
Poate ca, daca o faceam atunci, as fi putut sa retrag banii ramasi la ei in cont.
Conform spuselor lor, daca soliciti inchiderea contului exista 2 optiuni: fie astepti sa se termine verificarea si inchizi, fie refuzi verificarea si soliciti inchiderea si ei demareaza asa zisa procedura de refuzare a verificarii si inainte de a-ti inchide contul iti dau niste intervale de timp in care cardul se activeaza si poti sa retragi banii.
Sincer, nu cred ca ar face asta, probabil procedura de refuzare a verificarii ar dura la infinit si tot nu vor debloca nimic.
Dar, pe de alta parte ma gandesc ca ar merita o incercare, sa le solicitam inchiderea conturilor.
Ce mai avem de pierdut?
Attached files
Poate ca, daca o faceam atunci, as fi putut sa retrag banii ramasi la ei in cont.
Conform spuselor lor, daca soliciti inchiderea contului exista 2 optiuni: fie astepti sa se termine verificarea si inchizi, fie refuzi verificarea si soliciti inchiderea si ei demareaza asa zisa procedura de refuzare a verificarii si inainte de a-ti inchide contul iti dau niste intervale de timp in care cardul se activeaza si poti sa retragi banii.
Sincer, nu cred ca ar face asta, probabil procedura de refuzare a verificarii ar dura la infinit si tot nu vor debloca nimic.
Dar, pe de alta parte ma gandesc ca ar merita o incercare, sa le solicitam inchiderea conturilor.
Ce mai avem de pierdut?
Attached files
Salutare ! Și eu am avut o șansă, o oportunitate de retragere a banilor înainte ca ei să înceapă falsul lor proces de verificare. Nu am făcut lucrul acesta, spunându mi : este un proces de verificare, de actualizare a datelor ca la orice altă bancă sau chiar companie...Nu m am gândit o clipă că acești escroci care in mod sigur și au însușit banii noștri, vor ajunge să ne păcălească oferindu ne informații evazive, în cazul meu deja de 5 luni.
Jesuis, eu sunt de părere că cerându le să iți închidă contul, nu rezolvi decât să pierzi orice șansă de a mai avea accces la bani și in cazul acesta nici avocatul nu mai poate face mare lucru. Am luat legătura cu un avocat din Malta. Costurile sunt foarte mari ...Singura opțiune care imi mai rămâne este să le fac reclamație la OAFS Malta.
Numai bine tuturor !
Jesuis, eu sunt de părere că cerându le să iți închidă contul, nu rezolvi decât să pierzi orice șansă de a mai avea accces la bani și in cazul acesta nici avocatul nu mai poate face mare lucru. Am luat legătura cu un avocat din Malta. Costurile sunt foarte mari ...Singura opțiune care imi mai rămâne este să le fac reclamație la OAFS Malta.
Numai bine tuturor !
-
AlexaAmira
Jesuis;n56285 wrote: In continuare nicio schimbare, imi pare rau ca nu mi-am ascultat primul instinct, din momentul in care am vazut contul blocat si aveam acea programare pentru verificarea video, nu am vrut sa o fac si am vrut sa solicit inchiderea contului.
Ce mai avem de pierdut?
La mine problema este ca nu am nici card. In cazul acesta chiar nu stiu cum s-ar putea proceda
Ce mai avem de pierdut?
La mine problema este ca nu am nici card. In cazul acesta chiar nu stiu cum s-ar putea proceda
Valerie;n56310 wrote: Salutare ! Și eu am avut o șansă, o oportunitate de retragere a banilor înainte ca ei să înceapă falsul lor proces de verificare. Nu am făcut lucrul acesta, spunându mi : este un proces de verificare, de actualizare a datelor ca la orice altă bancă sau chiar companie...Nu m am gândit o clipă că acești escroci care in mod sigur și au însușit banii noștri, vor ajunge să ne păcălească oferindu ne informații evazive, în cazul meu deja de 5 luni.
Numai bine tuturor !
In mod normal, daca ei ar mai avea intentia sa deblocheze vreodata conturile si sa ne mai putem accesa banii blocati, la o solicitare de inchidere de cont , normalitatea ar fi sa poti retrage banii, ca de la orice alta banca, pana la urma nu esti obligat sa pastrezi contul daca nu mai ai nevoie de el.
Dar cum tot ceea ce se intampla nu este oricum normalitate, nu stiu la ce sa ma astept, daca as face asta.
Inca ma gandesc daca vreau sa incerc sau nu, imi doresc sa pot incheia intr-un fel sau altul cu ei mai repede, m-am saturat de situatia asta (ca noi toti).
Numai bine tuturor !
In mod normal, daca ei ar mai avea intentia sa deblocheze vreodata conturile si sa ne mai putem accesa banii blocati, la o solicitare de inchidere de cont , normalitatea ar fi sa poti retrage banii, ca de la orice alta banca, pana la urma nu esti obligat sa pastrezi contul daca nu mai ai nevoie de el.
Dar cum tot ceea ce se intampla nu este oricum normalitate, nu stiu la ce sa ma astept, daca as face asta.
Inca ma gandesc daca vreau sa incerc sau nu, imi doresc sa pot incheia intr-un fel sau altul cu ei mai repede, m-am saturat de situatia asta (ca noi toti).
AlexaAmira;n56349 wrote:
Mie asta mi-a raspuns cand am scris ca vreau za inchid contul.
Sa vedem daca rezolv vreo ceva cu plangerea depusa la OAFS Malta. Azi am platit zi taxa pentru depunerea plangerii si au zis ca cei de la ePayService au la dispoziție 20 de zile sa dea un raspuns.
Da, raspunsul primit de tine difera, se pare, fata de ce mi-au zis mie in martie, dar acum cred ca, desi am primit atunci acel raspuns cum ca daca refuz verificarea si cer inchiderea de cont vor demara procedura de refuz a verificarii si la incheierea acesteia imi vor da niste intervale de timp cand voi putea scoate banii de pe cardul lor, nu ar fi facut-o oricum.
Foarte curiosi suntem cu totii daca la tine se va rezolva ceva cu acea plangere, ne poti spune cat ai platit pentru acea taxa?
Mie asta mi-a raspuns cand am scris ca vreau za inchid contul.
Sa vedem daca rezolv vreo ceva cu plangerea depusa la OAFS Malta. Azi am platit zi taxa pentru depunerea plangerii si au zis ca cei de la ePayService au la dispoziție 20 de zile sa dea un raspuns.
Da, raspunsul primit de tine difera, se pare, fata de ce mi-au zis mie in martie, dar acum cred ca, desi am primit atunci acel raspuns cum ca daca refuz verificarea si cer inchiderea de cont vor demara procedura de refuz a verificarii si la incheierea acesteia imi vor da niste intervale de timp cand voi putea scoate banii de pe cardul lor, nu ar fi facut-o oricum.
Foarte curiosi suntem cu totii daca la tine se va rezolva ceva cu acea plangere, ne poti spune cat ai platit pentru acea taxa?