Trafic Chaturbate/MFC
Hello,pentru cele care lucreaza pe categoria de femdom in special dar nu numai
cum va merge pe cele doua site uri ? .Am observat o scadere destul de mare in privinta traficului, ,pe orice tura,am tot alternat ,ieri ce am observat un flux mai bun de trafic asta pe timp de zi pentru ca pe timp de noapte a fost mort ,atat cat am stat .Multumesc anticipat
Hey, sunt multe discutii pe subiectul asta , aici pe forum. din pacate nu merge pe niciun site ,nu stiu ce sa zic, eu suntce exasperata cu traficul asta , orice ora e moarta . si daca e ceva trafic, nu e de calitate si e asa de vreo 3,4 luni
Ce parere aveti? a murit chatul ? 
Buna fetelor! Si eu sunt la categoria fetiș. Din pacate si pentru mine traficul a fost îngrozitor de scăzut ultimele luni, perioade in care era chiar mort. Acum am zile cand este putin mai ok (nu spun ca e genial) si zile cand este foarte slab. Dar chiar si atunci cand este mai ok, am parte de membrii idioți si cred ca stiti si voi cum sunt membrii de acum: ori freeloaderi, ori zgarciti care daca dau 1 tk li se pare ca te-au îmbogățit, ori aroganti care chiar nu mai au respect deloc. Am foarte putini membrii buni, care nu vin chiar atat de des cat sa imi salveze mie bugetul, gen sa intre zilnic. Este descurajant sa iti vezi încasările la final de perioada dupa cate ore ai petrecut online si cat de mult te-ai străduit sa ii faci, mai ales daca dai si studioului, tu mai ramai cu aproape nimic semnificativ.
Asa e! Prea distrusi au devenit membrii astia(nici nu mai comunica si ei in chat,Pm,Pvt) si cumva se explica ,sunt f multe modele care fac show pe bani putini sau chiar gratis, s-au invatat prost,nu mai e ca inainte cand chiar plateau sa vada ceva , acum 80% din camere pe freemium vezi pussy in toata splendoarea
Nu stiu cum mai rezista studiourile sincer....
Nu stiu cum mai rezista studiourile sincer....