Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Jesuis

Daca tot m-am putut loga folosind vechea metoda SMS, i-am intrebat si ce se mai aude cu verificarea si deblocarea conturilor.
Am primit vesnicul raspuns:
"As we can see you have passed the video verification & provided tax number info.
Please wait for your info processed by Compliance dept.As a support service we are not able to announce timeframes when your data is processed.
Once it’s processed, you ll be notified by a ticket."
Deci nimic despre nimic ....
Katerina

Vreo noutate? La mine nu .... Același răspuns evaziv la tichete....
No avatar
Rimela

Nimic :(.....
No avatar
Ralph69

Am reusit sa ma loghez cu sms cum ma logam si in trecut. Din pacate inca nu am primit nimic ce tine de verificare sau furnizarea unor documente……
Katerina

Ralph69;n55986 wrote: Am reusit sa ma loghez cu sms cum ma logam si in trecut. Din pacate inca nu am primit nimic ce tine de verificare sau furnizarea unor documente……

Da și la mine merge cu sms
No avatar
Jesuis

Katerina;n55962 wrote: Vreo noutate? La mine nu .... Același răspuns evaziv la tichete....

Nu, la fel si aici, aceleasi raspunsuri evazive. Sunt curioasa daca se va debloca ceva pe 13 iunie, desi nu cred.
No avatar
Rimela

O s-o deblocheze pe mă-sa , pt ca nu cred ca ne vor debloca conturile ( doamne dă sa ma insel !!!) Din ce am tot citit, sunt persoane carora le-au fost blocate conturile cu multe luni inaintea noastra si continua sa fie blocate.
Ce interes mai are ePay sa deblocheze? In primul rand ei stiu ca majoritatea dintre noi nu declaram veniturile din videochat si nu o sa facem nimic altceva decat sa asteptam ca niste prosti, doar doar ne-or debloca conturile ( cei care declara nu prea folosesc metode de genul) (am spus majoritatea NU toti) .........In al doilea rand , site-urile cu care lucram au renuntat la colaborarea cu ei.......devi si sa vrem nu o sa mai fim clienti pt ePay pt ca ei nu mai figureaza ca si metoda de plata.........si ei stiu asta, la fel cum stiu si ca , comisioanele alea absurde o sa le ia odata........deci ma intreb ......ce interes mai au sa ni le deblocheze?
Daca verificarea aia ar fi fost pe bune, ar fi deblocat pana acum conturile celor care au trecut deja de faza aia..........
No avatar
Jesuis

Rimela;n56025 wrote: O s-o deblocheze pe mă-sa , pt ca nu cred ca ne vor debloca conturile ( doamne dă sa ma insel !!!) Din ce am tot citit, sunt persoane carora le-au fost blocate conturile cu multe luni inaintea noastra si continua sa fie blocate.
Ce interes mai are ePay sa deblocheze? In primul rand ei stiu ca majoritatea dintre noi nu declaram veniturile din videochat si nu o sa facem nimic altceva decat sa asteptam ca niste prosti, doar doar ne-or debloca conturile ( cei care declara nu prea folosesc metode de genul) (am spus majoritatea NU toti) .........In al doilea rand , site-urile cu care lucram au renuntat la colaborarea cu ei.......devi si sa vrem nu o sa mai fim clienti pt ePay pt ca ei nu mai figureaza ca si metoda de plata.........si ei stiu asta, la fel cum stiu si ca , comisioanele alea absurde o sa le ia odata........deci ma intreb ......ce interes mai au sa ni le deblocheze?
Daca verificarea aia ar fi fost pe bune, ar fi deblocat pana acum conturile celor care au trecut deja de faza aia..........

Mda, daca privesti lucrurile din perspectiva asta, asa este, nu prea putem sa facem oricum nimic si daca le deblocheaza si daca nu.
Din pacate si eu am citit ca sunt conturi care au fost blocate cu mult timp inaintea noastra si alte conturi pe care le-au blocat la 2 luni dupa ale noastre. :((
No avatar
Rimela

Dupa luni de asteptare, am primit azi un email de la ePay. Bucuroasa nevoie mare, emotionata toata zic " hai ca mi-a venit si mie randul pt verificarea anului" ......intru in cont sa vad tichetul si surpriza!!! (Peste o luna imi expira pasaportul, deja am facut demersurile necesare pt cel nou la Consulat)

" Your passport expires in les than a month. Upload a new passport during this time and pass a new verification. If the new passport is not verified within a month, withdrawals from your account will be disabled"

Serios? Pai naiba sa te ia ePay ca mi-ai blocat toate optiunile cu luni bune in urma , cand pasaportul era in viguare!!! Defapt inca este !
Ce nervi mi-au facut, e incredibil ce tupeu nesimtit au
No avatar
Dvaw23

Mda...nu știu ce sa mai cred ...la mine absolut nimic ...am zis ca poate după 13 iunie (parca 13 era, adică azi ) ,cand intra noile condiții, sa se întâmple ceva dar ...așteptăm...
Scrie răspuns